Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
3ddreams

|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:01 pm Mesaj konusu: İstanbul oyununun canlı görüntüleri |
|
|
Mevlüt Dinç'in yapımcısı olduğu İstanbul oyununun görüntüleri bu dece yani 23:40 itibarı ile STAR televizyonu A'dan Z'ye programında izleyebilirsiniz. Program şu an başladı oyunu merak edenler hadi televizyon başına. |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gözlerim yaşardı.İlk defa Türk basınının bir oyunu yere batırmadan haber yaptığına şahit oldum.Her ne kadar animasyonlar falan odun gözükse de seve seve oynayacağımdan hiç şüphem yok.İnşallah piyasaya çıkar da alırız... |
|
Başa dön |
|
 |
DoganBir

|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
nomax bende aynı durumdayım. (göz yaşlarım selller gibi). GErçekten bu sektörün yavaş yaaş gelişmekte olduğunun bir göstergesi bence (Türkiye için). Bu yüzden buna öncülük eden mevlüt dinci tebrik ediyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haberde birde uçak similasyonu tarzı birşey vardı.Bu oyun sanırım sadece bir açılış olucak.İnşallah tahmin ettiğim gibi devamı gelir... |
|
Başa dön |
|
 |
DoganBir

|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
bildiğim kadarıyla o gördüğün uçak simülasyonu askeri bir amaç ile hazırlanmıştı. Ordu için. Çünkü daha önce böyle bir açıklaması vardı. |
|
Başa dön |
|
 |
3ddreams

|
Tarih: Mon Oct 18, 2004 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax'a katılıyorum. İzleyemeyenler veya kaçıranlara izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Oyun dünyaya bir meteorun çarpması ile gelişen olayları anlatıyor anladığım kadarı ile. Oyundaki mekanların hepsi gerçek yani arkaplar resim değil. Mekanların içine girip dolaşabiliyorsunuz. Camiler vs. çok güzel modellenmiş. Mekanlar şimdilik boş gözüküyor yani atmosferi pekiştirici öğeler şimdilik yeterince yok. Önce Eminönü semti modellenmiş ve piyasaya bu şekilde verilecekmiş. Ardından Üsküdar vs. modellenerek piyasaya verilecek. Yeni bölümlerin oyuna entegrasyon nasıl olacak bilgi verilmedi. İlk etapta türkçe versiyonu sonrada ingilize versiyonu piyasaya sürülecek. Oyun kültürümüze ait motifler içeriyor. Ancak karakterler diablodaki karakterler gibi modellenmiş. Yani fantastik karakterler mevcut. Fesli tipler gibi karakterlerin bulunacağını sanmıyorum veya o havayı hissettirmeyecek karakterlerin olacağını düşünüyorum. Anladığım kadarı ile oyuna başlamadan öne diablodaki gibi karakter seçimi konulmuş. İstediğimiz karakterle oyunu oynayabiliyoruz. Oyunun yapımı gördüğüm kadarı ile tüm hızı ile devam ediyor. Şu anki hali ile çok hoş olmuş. Yapım aşamasında olduğundan dolayı bir takım eksik yönleri var ama onları görmezden geliyorum. İnşallah en yakın zamanda oynama şansını da buluruz. |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 6:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim gördüğüm kadarıyla 2 erkek 1 bayan karakter vardı.Konu:Türkiyeye meteor düşer ve yer altındaki yaratıklar yeryüzüne çıkarlar.Onları geri püskürtmek ve topraklarımızı geri almak ise kahramanlaramıza düşer.Oyun sadece Türkçe olacak ve ülkemizde piyasaya çıkacakmış... |
|
Başa dön |
|
 |
gambler

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
tüh be kaçırdık...  |
|
Başa dön |
|
 |
Redeemer

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de öylesine bakınırken rasgeldim. Özellikle bayan karakter oldukça iyi olmuş gibi geldi bana  |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Redeemer demiş ki: |
ben de öylesine bakınırken rasgeldim. Özellikle bayan karakter oldukça iyi olmuş gibi geldi bana  |
+1 evet kırmızı elbiseli hatuna aşık oldum... lara croft halt etmiş.
mekan bana pek bi boş gibi geldi.. sanki gidip gordugum eminonu degil gibiydi.. belki hic okadar bos gormedigimden yabanci gelmistir ama orda palmiye agaci felan gordugumu hatirlamiyorum..bide oyunda yokus felan gormedim tabi ben sonuna yetisebildim.. ucak simulasyonunu felan gordum de ayrintisini yakalayamadim.. |
|
Başa dön |
|
 |
spider_hip

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valla sağolasın 3ddreams.. Sayende açtım tam zamanında.. Ya gerçekten büyük olay ya... Türkiyenin böyle başarılara imza atmasının zamanı gelmişti... |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende televizyonda görüp gözlerimin yaşardığını farkettim.
ANCAK;
Mevlut Dinç 'oyun bitti' dedi röportajda tv'de. Eğer bu oyunun bitmiş haliyse ben hayatımda ne bu kadar boş bir Eminönü, ne de bu kadar odun bir model gördüm.. (2004'teyiz yahu).
Mevlut Dinç bu kadar başarılı bir adam ise, bu oyunu da Avrupa standartlarında çıkarabilecek güçte olmalıydı.. Haksız mıyım?
Biz Kabus22, Pusu, Kriz vs.. 'yi bu kadar kötü gözle bekliyor muyuz?
Mevdinc oyunun 'adam gibi' olduğunu iddia etti Star televizyonunda.. Hadi bakalım.. O zaman ben bu oyunu Mevlut Dinç'in 'Avrupa standartlarında' cümlesiyle beraber prince of persia ile kıyaslayayım.. Bakalım ne olacak. |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 4:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="ferit+1 evet kırmızı elbiseli hatuna aşık oldum... lara croft halt etmiş.[/quote]
Bence hayır abi..
Lara Croft hala Türkiye standardı için fazla geldi bana.
Mevlüt Dinç'i sevemedim ben ya farkında mısınız? |
|
Başa dön |
|
 |
mentat

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
hazir misiniz.. alin size bir klasik!
hepiniz kiskaniyosunuz, cekemiyosunuz, super mevlut dinc bi kere, yok kendi yapmamis, dual blades'i iki delikanliya yaptirmis da benim diyip sid meier sanmis kendini, zate o da gba oyunuymus, gavuristan'da liseli gencler gba oyunlari yapip sektore girmeye calisiyormus, yok yillarca inkilterede oyun sektorunde calisip, amiga zamanindan kalma ninja oyununa imza atmis sadece, yok az para verip calisanlari somuruyomus, yok tv'de her tarafta gozukup kucuk daglari ben yarattim diyip, bizim nacizane sitemize ugramaya bile tenezzul etmiyormus..
cekemiyosunuz iste adami, yuru be mevlut abi, kim tutar seni, sen oyun sektorumuzun en bi lider sahsiyetisin, hepimiz liseli veletleriz burada, kendimizi bise sanip seni cekemiyoruz. yok ben anliyorum seni abi, bu zibidiler anlamiyor. bak tekrar ediyorum, yuru be abi sen.. bosver bu densizleri, hepsi ilerde, uc vakte kapinda surunecek bana is ver diye (is var mi bu arada? gerekirse caycilik bile yaparim sizin sobeee'de.. veresiye cay dagitir, cebimden oderim, ne de olsa sektorumuzun liderisiniz.) bak aha buraya yaziyorum..
bosver sen.. konsantre ol projene.. ne? zaten bu siteye bakmiyor mu mevlut abi? olsun, bakmasin abim, isi gucu olan adam zaten. sid meier de zate gamedev'e bakmiyodur di mi..
daalin dedim sizee! |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Oct 19, 2004 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
ehua mentat +1  |
|