Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Tesla

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
ne diyim bilmemki size
bu arada testa gölgelendirme baya i olmuş tebrikler |
Ben yapmadım... ama cok pis araklarım.
Bir de bir ust resimdeki beyaz gömlekli arkadaş Gordon Freeman'mı ? yeni tarzı yakışmış  |
|
Başa dön |
|
 |
kmn

Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Fıstık gibi oyun eskiden böle oyun olsaydı ohooo... |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya buradaki bazıları bu ss'leri ciddiye alıyor galiba. Beyler (varsa bayanlar, veya kendini bayan hissedenler vs.) iyi misiniz? Half Life 2 bile ilk oyun çıktıktan 4 sene sonra duyuruldu, Half Life 2 çıkalı birkaç ay olmuşken 3. oyunun görüntüleri yayınlanmış olabilir mi? (bu forumda bazılarının bu gmrüntüleri ciddi ciddi HL3'ün görüntüleri sanmasından dolayı yazıyorum bunları, yoksa ben de biliyorum bunun geyik oolduğunu )
Ayrıca ne betası, early betası, alphası.. daha Half Life 3 diye ortada bir şey yok Bu görüntüleri 6 sene sonra görebiliriz gibime geliyor.. Ayrıca şaka yapar gibi bir tavırla söylemiş ama mad programmer'ın söylediği doğru, yani ilk fotoğraf (fotoğraf diyorum) dijital kamerayla çekilmiş, gerçek bir görüntü..
e oha yani  |
|
Başa dön |
|
 |
SedatAtif

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
OlcaytoCarlos_ demiş ki: |
... yani ilk fotoğraf (fotoğraf diyorum) dijital kamerayla çekilmiş, gerçek bir görüntü..
e oha yani  |
Hepimiz bunun farkındayız, sadece eğleniyoruz.  |
|
Başa dön |
|
 |
MD-C

Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="OlcaytoCarlos_"]Ya buradaki bazıları bu ss'leri ciddiye alıyor galiba. Beyler (varsa bayanlar, veya kendini bayan hissedenler vs.) iyi misiniz?....quote]
OlcaytoCarlos_, yazılanları ciddiye almış galiba  |
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben gerçek sanmıştım bütün hayallerim yıkıldı böhü böhüüehü!  |
|
Başa dön |
|
 |
ottoman

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
adamlar artık ne yapsa haklılar. Aslında oyun yapmaktan çekilip sadece grafik, fizik motoru yazsalar cok daha iyi olur.
adamları hiç birşey durduramıyor.
Resimleri ilk gördüğümde bunlar gerçek fotoğraf demiştim.
Bence artık kimse Bu grafik motoruna bisey diyemez...
Adamlar oyun piyasasının şeytanı olmuşlar !!! |
|
Başa dön |
|
 |
MungaBunga

|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 12:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uzaktaki resimler çok blur'lu görünüyor. Özellikle arabanın resmi. Fazla uzaklık olmamasına rağmen blur var  |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
OlcaytoCarlos_ demiş ki: |
... yani ilk fotoğraf (fotoğraf diyorum) dijital kamerayla çekilmiş, gerçek bir görüntü..
e oha yani  |
abi komikmisiniz nesiniz anlamıyorum böyle apayrı bu forumun yeni userları ya süpersiniz ne diyim  |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
sazan gibi atladığımı sanacağınızı biliyordum ama yazdıklarımı bir daha okuyun isterseniz, ben sadece buradaki yorumların bazılarında ciddi bir ciddilik sezdim (nasıl oluyor demeyin)
yaw ne bileyim belki de bana öyle gelmiştir.. eeü neyse.. acaba half life 3 benim geforce fx5200'de çalışır mı ki yağ? |
|
Başa dön |
|
 |
kmn

Kayıt: Nov 29, 2004 Mesajlar: 321 Nereden: Nereye gelmiş ülkemizde oyun yapımı...
|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
quote="OlcaytoCarlos_"]... yani ilk fotoğraf (fotoğraf diyorum) dijital kamerayla çekilmiş, gerçek bir görüntü..
e oha yani [/quote]
Bende öle düşünmüştüm ama dierleri açmalıyorum die düşüncek die sölememiştim... |
|
Başa dön |
|
 |
|