Tarih: Thu Feb 10, 2005 1:20 pm Mesaj konusu: oyunyapimi.org
selam bu elştiride siteyi kötülemek için degil eksik yanlarını dile getirmek için yazıyorumm...
www.oyunyapimi.org
sitesi gercekten terkiye'nin tek sayılabilen bir oyun yapimi sitelerinden biri yalnız yardımlasmayı cok zayıf buluyommm bir soru soruldundugun dalga geçme , önemsememe gibi bir sürü arkasından laf geliyor bu yuzden forma yazı yazmak bile gelmiyor içimden...
bide gecen aylarda bir dokuman yapmıstım truevision3d hakkında siteye bile konulmadııı ..calısmalar kaybolup gidiyor...
turk oyunun sektörde yerini alabilmesi için bence öncelikle bie turkce kaynaga ihtiç vardırrr.
directx hakkında 1 tane bile turkce yazılmış kitap v.b. hiçbirşey yokken boyle hareketler içimi burkuyor şahsennn...
Tarih: Fri Feb 11, 2005 12:34 pm Mesaj konusu:
Sevgili Arkadaşlar Bende Bu Olayı Destekliyorum Lütfen Herkesi Bekliyorum En azından Yabancı Dildeki Örnekleri Türkçeye Çevirelim . Bu Daha Sonra Kendi Örneklerimizin Oluşmasını Sağlayacak . Bunun Oturması İçin Ciddi Bir Çalışma Gerekiyor Burdan Yetkililere Sesleniyorum (Deniz) Bir Banner da Dökümanlarınızı Buraya Diye Bilirsin . Lütfen Herkes Yardım Etsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız