Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
badman

|
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Thu Feb 17, 2005 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Artıları:Kamera sistemi gerçekçi (her ne kadar midemi bulandırsa da)
Eksiler:Adım atma sesleri fazla hızlı ilerlerken karakterin gölgesini izleyin hele koşarken oldukça uyumsuz oluyor.Bazı kaplamalar hatta modeller pusudan alınmış mı ne? Yangın kutusu ve çöp kutusu gözüme çarpanlar...Bir de haritadaki bazı objelerin boyutu gerçekten uzak tabi adamımız cüce değilse.Mesela ışık tuşları çok yüksekte koridordaki koltuklar çok yükse gibi gibi...
Eğer tamamen size aitse bir çalma çırpma alıntı durumu yoksa emek vermişsiniz ve güzel olmuş tabi daha çalışılması lazım bence.Birde o yerde yanan şeye anlam veremedim? Sadece particle lari göstermek istediniz sanırım... |
|
Başa dön |
|
 |
SoulOfSilent

|
Tarih: Thu Feb 17, 2005 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nomax a katılıyorum birde bazı yerlerde ufak sorunlar var
gibi
ve doktor odasında kamp ateşi yakmış galiba? hastanede olmaz böyle şeyler yaw hastane ssk gibi olmuş çürümüş adam kafası falan ama ufak tefek sorunlar var onları hallederseniz güzel olur derim ben |
|
Başa dön |
|
 |
PoYRaZ

|
Tarih: Thu Feb 17, 2005 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu oyunun motoru hazırmı yoksa siz mi yazdınız eğer siz yazdıysanız hani kütüphane ile yazdınız? |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

|
Tarih: Thu Feb 17, 2005 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyun motoru açılışta ve kapanışta kocaman yazıyor 3dGame Studio A6 diye... |
|
Başa dön |
|
 |
Onakoma

|
Tarih: Fri Feb 18, 2005 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
ambient çok yüksek, düşürün, hatta sıfırlayın, sadece ışık kaynaklarından gelsin ışık, ve koyu olsun kaynaklar. kaplamaların üzerine kan dokuları falan koyun.
harita dizaynı pek iyi değil, geniş salon tarz yerler yerine yüksek, dar koridorları deneyin.
kamera sallanmasın, basit bir takip şeklinde öndeki silah versin sallantı hareketini. ayak seslerinin arasını açın, gerçekçi değil.
oyunun kodları, modelleri, sesleri...vb herşeyi açık, isteyen bakabilir. pek çoğunun hazır olduğu belli ama, "sanırım maksat demo olsun" diyerek kullanılmış, yoksa o tarz hazır kodları kendi sistemine uygulayacağınıza, kendi sisteminizi yapmanız sanırım daha kolay olacaktır büyük bir oyunda.
zaten bu "ilk" şeyler deneme amaçlı olur, hazır kullanmanız normal hatta iyi. yakında kendi sisteminizi oturtup yeni versiyonları bekliyoruz...
Kolay gelsin, başarılar.. |
|
Başa dön |
|
 |
Tesla

|
Tarih: Fri Feb 18, 2005 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adamın yürümesi falan bayağı gerçekçi olmuş. Sesler de iyi. Ben adamın ayak sesini beğendim. Adamın sanki Shinobi gibi bir ninja olduğunu varsayarsak bence ayak sesleri tam olmuş. Yine ninja gibi kambur yürüdüğünden lambalara bile yetişemiyor.
Ayırca sağa sola bir garip(ağır çekim gibi)dönüyor. Bu da insanın başını döndürüyor(Nomax gibi).
Neyse, sonraki çalışmarda başarılar... (ahggg başım) |
|
Başa dön |
|
 |
MungaBunga

|
Tarih: Mon Feb 21, 2005 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Broken Link  |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Mon Feb 21, 2005 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet geç olsada yorumlarınızı okudum.Bu demo zaten tamamen bitmiş değil, sadece sizlere çalıştığımızı göstermek için yayınlamıştım.Objelerin bir kaçı alıntı, yangın dolabınada Cem abim kızmasın .Genel olarak beğendiğinize sevindim.Sizlere bir istek arz edeceğim.Bu Morg binalarında ne gibi objeler olur, cevaplarsanız sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
karloff

|
Tarih: Mon Feb 21, 2005 2:34 pm Mesaj konusu: !?!?! |
|
|
Ya bi de indirip görebilseydik şu demoyu... |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Tue Feb 22, 2005 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
yaw karloff sen minübüs maceralarını anlatcağına girişteki yazıyı dikkatle oku.Herkez indiriyor yorum yapıyor sen -broke link- olaylarına giriyorsun.Neyse linke sağ tıklayıp hedefi farklı olarak kaydet... |
|
Başa dön |
|
 |
karloff

|
Tarih: Tue Feb 22, 2005 1:00 pm Mesaj konusu: deepthroat |
|
|
Sen nası bişeysin annayamadım ben yaaa. Girişteki yazıyı okuyup söylenenleri yaptıktan sonra download etmeyi başarabildiğim tek şey referrer.htm adında bi hata sayfası oldu. Ondan sonra cevap yazdım. Size feedback değil su bile vermemek lazım ya neyse... |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Tue Feb 22, 2005 4:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
... |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

|
Tarih: Tue Feb 22, 2005 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Link sağlam download yapılıyor hala problem sende sanırım Karloff ama kavga etmeyin de badman 3. bi thread açmasın... |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Mon Mar 14, 2005 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Demodaki bazı hataları giderdim.İkinci versiyonu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Bu veriyonda oyun dosyalarını paketledim.Yani dosyalar gizli...Neyse tekrar yorumlarınızı bekliyorum.
http://members.lycos.co.uk/yunusaygen/cgm1td.zip |
|
Başa dön |
|
 |
|