Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Pusu çıkınca alacakmısınız? |
Hemen gidip alıcam |
|
76% |
[ 62 ] |
Önce bir arkadaşta oynayım, sonra alırım |
|
16% |
[ 13 ] |
Almıcam, 18YTL çok para |
|
7% |
[ 6 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
XDman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunu heyecenla bekliyoruz.Çıksın kesin ALIRIZ.ama kesin korsanlarda çıkacak ve insanlar ona yüklenecek.burası Türkiye................................
 |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pusuyu korsan alanların, cdromları patlaya, işlemcileri yanaa, fare tutan elleri kırıla, klavye kablolarına dolanasıcalar...
BAD-DUA YA AMİN DİYELİM! |
|
Başa dön |
|
 |
badman

|
Tarih: Wed May 11, 2005 3:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada o 18 YTL ÇOK diyen arkadaş, burada yerin yok! |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Wed May 11, 2005 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu nasıl bir gazdır.. Sakin. |
|
Başa dön |
|
 |
eraser

|
Tarih: Wed May 11, 2005 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pusu 13 Mayısta çıkacağına göre şu an çıkmıştır.
Marketler de gören yada alan var mı ? |
|
Başa dön |
|
 |
SoulOfSilent

|
Tarih: Wed May 11, 2005 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
eraser demiş ki: |
Pusu 13 Mayısta çıkacağına göre şu an çıkmıştır.
Marketler de gören yada alan var mı ? |
aga destur daha 11 mayıs  |
|
Başa dön |
|
 |
eraser

|
Tarih: Wed May 11, 2005 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pardon ya heyecandan günleri de unutmuşum.
Şu an yazdığım tarih 11 Mayıs Çarşamba. |
|
Başa dön |
|
 |
ozangumus

|
Tarih: Thu May 12, 2005 12:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence almadan önce denemek lazım. Alıcağımız şey ne olursa olsun... |
|
Başa dön |
|
 |
XDman

|
Tarih: Thu May 12, 2005 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
kardeş neresini deneyecen.türk oyunu bu.oyun bu.
arabamı alıyon.....
biraz mantıklı olalım...............
 |
|
Başa dön |
|
 |
suSanAdam

|
Tarih: Thu May 12, 2005 12:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bana kalırsa emeğe saygı bütün oyunlar için geçerlidir. Yabancı yapımlarda da dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Bununla beraber tüketiciye saygı da önemlidir. Örneğin Fifa 2003'ten sonra Fifa 2004'ü görünce insanın orjinal alası gelmez çünkü EA Sports tüketiciye saygı duymamıştır ve onların emeğine saygı duyulması beklenemez.
PUSU da eğer tüketiciye saygı duymayan baştan savma bir oyun olacak ise sırf Türk yapımı olduğu için satın almak bana göre abes olur. |
|
Başa dön |
|
 |
deniz Site Yöneticisi

|
Tarih: Thu May 12, 2005 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pusu bize yıllardan sonra türkçe içerikli ve seslendirmeli oyun oynama deneyimi yaşatacak arkadaşlar. Sırf bu deneyim için bile gidip bu oyun alınır, arşivlenir. Çoğumuz daha önce böyle bir şey görmedik, görenlerimiz ise bu çapta bir tecrübe yaşamamışlardı.
son gün... |
|
Başa dön |
|
 |
ozangumus

|
Tarih: Thu May 12, 2005 2:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
XDman demiş ki: |
kardeş neresini deneyecen.türk oyunu bu.oyun bu.
arabamı alıyon.....
biraz mantıklı olalım...............
 |
Demosu yakinda dergilerde olur. Çok emek sarfedilmis olabilir ama bundan kesin olarak emin olamayiz. Alacagimiz sey araba olmayabilir, bu sektore destek olunmasi gerekebilir ama bazi insanlar Lanetin Hikayesi'ni aldiktan sonra oyuna cok sert elestirilerde bulundular. Bazilari da bu oyunu begenmislerdi. Cok sert elestiride bulunanalarin bu oyunun demosunu denemeden aldigi kesin. Daha sonra acimasizca elestiride bulunma olasiligi varsa bu olasiligi yok etmek de elimizde. En azindan dergilerin elestirilerini okumak lazim. XDMan senin paran cok galiba gozun kapali Turkler ne oyun yapsa alacaksin. Ya da soyle diyeyim bes sene bir oyun uzerinde calisilmissa ve bu oyun Turk yapimiysa gozun kapali alacaksin. Bence bu yanlis. Olabildigince mantikli olmaya calisiyorum zaten. Umarim hak ederek basarili olurlar ve bu sektor daha da Turkiye'de gelisir. Ama oyunu yapanin Turk olmasindan cok ne kadar emek sarfettigi ve ortaya ne kadar kaliteli bir urun cikarttigina bakmaliyiz ve kazanci da bu belirlemeli. Mantikli olan bu. |
|
Başa dön |
|
 |
tetanoise

|
Tarih: Thu May 12, 2005 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pusunun, Lanetin Hikayesi gibi bir oyunla karşılaştırılması anlamsız...
elbetteki biz bilinçli oyunseverler olarak alacağımız oyunun "nitelikler"ine bakıyoruz, ve pusu da "asla para verilmez" oyunlar kategorisinde değil...
dergilerde okuduğum (ki 3 adet) ön-incelemelerde pusunun 4 önemli eksiği olduğu açıkça belliydi, bunlar;
1-) Yapay zekanın (ki bu konuyu Cem Uzunlar TeknoTV'deki programda da açıkça belirtmişti) çok sistematik davranması ve çok yetenekli olmaması
2-) Fizik motorunun yokluğu ve sıfır "0" çevresel etkileşim
3-) Gelişen grafik teknolojilerine yetersiz destek verilmesi(dot3 bump mapping, gelişmiş vertex/pixel shader gibi desteklerin olmayışı)
4-) Oyun içindeki bazı kullanım zorlukları (Cut-Scene'lerin geçilemiyor olması ve bazı kamera problemleri)
Tüm bunlara bakarak genede gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki half-life 1'i hala severek oynayan bir insan olarak pusuyu bayılarak oynayacağıma da eminim...Benim dilimde ve bildiğim mekanlarda geçen çok ilginç olmasa bile farklı bir hikaye...
Nitelikli bir tasarım ekibinin elinden çıkan güzel modeller, mekanlar ve dahası bu ülkede kurulan binlerce hayalden tek gerçekleşeni şimdilik...
O yüzden para verilip alınası, eleştirmeye kıyılamayası bir yapım benim gözümde...
"Asıl oyun" tanımlaması bundan sonra yapılacak ve yeni projeler eskileri ile kıyaslanacak...Umarız yeniler eskilerin eksiklerini kapatıp çıtayı daha da yükseltirler de biz de onlara seve-seve destek oluruz...
Eksiklerini bilsemde pusuyu çok büyük zevkle oynayacağıma eminim yarından sonraki akşam (umarım elimde olur)  |
|
Başa dön |
|
 |
Ziyaretci

|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
tetanoise, tam aklımdan geçip de klavyemden geçemeyenleri söylemişin. Klavyene sağlık diyorum ve 10 puan ı veriyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Thu May 12, 2005 4:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
bugun pusuyu almaya gitmek icin hazirlaniyordum ki tarihin 12 mayıs olduğunu farkettim... :) |
|
Başa dön |
|
 |
|