| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Buster

|
Tarih: Tue Aug 09, 2005 3:34 pm Mesaj konusu: Bloodshed Dev-C++'de sorun? |
|
|
| Benim sorunum bu programda yazdıklarımı derleyemiyorum. Ayarlar menüsüne girdiğimde iki tane arka arkaya mesaj geliyo. GNU falan diyo... Başka programlar var ama bu daha kullanışlı... Acaba nasıl yapabilir. Yazdıklarımı derleyemez oldum yaa. |
|
| Başa dön |
|
 |
madprogrammer

Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Tue Aug 09, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Problemin tam anlaşılmıyor neden derleyemeyecekmişsin programını ayrıca İngilizcen yok sanıyorum o halde ne diye Türkçe sürümünü indirmedin Dev C++'ın bi google yap ara türkçe dev c++ diye bloodshed'in sitesinde olmalı hatta git direk ordan indir sonra problemi tam olarak söyle ya da çözebiliyorsan kendin çöz. Yok zaten Türkçeyse bu kadar bilgiyle (bknz >> GNU falan diyor) hiçbir şey çözemeyiz. Oradaki "falan"ı biraz genişlet |
|
| Başa dön |
|
 |
Buster

|
|
| Başa dön |
|
 |
3ddreams

|
Tarih: Tue Aug 09, 2005 9:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Hata mesajlarında yazıldığı gibi Compiler ayarlarını gözden geçir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ragnor

|
Tarih: Tue Aug 09, 2005 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tools menüsünden Compiler Options'ı seç. Burda Programs sekmesini aç. "Make" program için ayrılan yere browse butonuna (üzerinde yazmıyo ama anla artık) tıkla ve Dev-Cpp klasörü altındaki bin klasörü içindeki make.exe'yi seç. Bu sorununu çözmeli.
Yok eğer bu sorununu çözmedi ise sorunun proje ayarları ile ilgili demektir. Onları bir gözden geçir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Buster

|
Tarih: Wed Aug 10, 2005 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler arkadaşlar
hata vermesinin nedeni make.exe diye dosyanın olmamasıymış...
yeniden indirdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|