Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sinan

|
Tarih: Mon Aug 15, 2005 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güle güle git,güle güle gel...  |
|
Başa dön |
|
 |
slj

|
Tarih: Mon Aug 15, 2005 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hayırlı teskereler. İnşallah hayırlısı ile bitirirsin.
Ben de 299 Dönem Tankçı Asteğmen olarak bir Zırhlı bilrlikler macerası atlatmıştım.
Bu arada Askerliğim sırasında bir emir gelmişti. Bu dönemden itibaren asteğmenlerde meslek kurasını kazananlar 1 ay sonunda görev yerlerine gidecekler. OBİ sınavına girip büyük ihtimalle de kazanacağına göre sadece 1 aylık spor eğitimi yapacaksın (O da fazlasıyla yeter ). İnşallah durumda bir değişiklik olmamıştır. |
|
Başa dön |
|
 |
ayberk_cerit

Kayıt: Aug 13, 2004 Mesajlar: 51 Nereden: Avdan'dan geliyor elinde desdi,kız kurban olduğum sana kim küstü ...
|
Tarih: Tue Aug 16, 2005 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hayırlı olsun sevgili silah arkadaşım! Silah arkadaşım diyorum çünkü ben de şu anda OBİ subayı olarak 4. Ana Bakım Merkez Komutanlığı , Plan Etüd ve Proje Bölüm Amirliği AR-GE Departmanında asteğmenlik görevimi gururla sürdürüyorum. Bunu söylememin nedeni senin geldiğin birlik ile benim şu anda görevimi sürdürdüğüm birlik yanyanalar ve komşular. İlk fırsatta senin ziyaretine gelmeyi planlıyorum Deniz, seninle görüşmeyi ve elimden gelen her türlü yardımı yapmayı da ayrıca bir borç bilirim. Tankçı asteğmen olmak büyük bir gururdur ve bunu 12 ay boyunca onurla taşıyacağına candan inanıyorum. Şimdiden sana askerlik hayatında başarılar dilerim. En kısa zamanda görüşmek üzere,
Levazım Asteğmen Ayberk CERİT |
|
Başa dön |
|
 |
the_prodigy

|
Tarih: Sun Aug 21, 2005 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı tezkereler |
|
Başa dön |
|
 |
elma33

|
Tarih: Sun Aug 21, 2005 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
deniz şimdi asker
canı neler ister
hayırlı teskereler
oy.org seni bekler |
|
Başa dön |
|
 |
proximity

|
Tarih: Sun Aug 21, 2005 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı teskereler. Oyunu sen askere gitmeden yetiştirebilseydim keşke.
Neyse izine geldiğinde oynarsın artık. Bu oyunu sana ve tüm oyunyapımı.org camiasına adıyorum. Kazasız belasız bir askerlik dilerim... |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Aug 23, 2005 6:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı teskereler diyeyim deniz abi.. özledim forumuda hep aynı sanki buralar
bende askerliğe siirtde devam etmekteyim programcı olarak görev aldım askerliği böyle bitiririm heralde 11 ay kaldı bende  |
|
Başa dön |
|
 |
|