| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
berk

|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 9:50 am Mesaj konusu: Arkadaşlar!.. |
|
|
Arkadaşlar neden bana böyle davranıyorsunuz anlayamadım.Ben sizle tanışmak,konuşmak istiyorum.Hiç beni gale aldığınız yok.Siteye yeni üye oldum.Merhabalar diyen yk ki ben ne kadar merhaba dedim.Sonra TECHSOFT isimli bir firmamız var.Size tanıtmak istedim ama tanıttırdığıma pişman ettiniz beni.Asıl elma33 arkadaşımız sayesinde pişman oldum.Birde elma33 arkadaşıma söylemek istediğim birşeyler var.Elma33 arkadaşım bu daha siteye girdim gireli karşılaştığım en kötü olaydı(merhaba dememenizde benim için çok kötü oldu ama neyse...).Madem siz merhaba demiyorsunuz ben yine 'merhaba' diyorum.ELMA33:
*Bir kere o osmanlı oyunu dediğim farklı birşey.Hani röpörtajda yaptık ya.İşte o kişi GBA'ya bir oyun yapacakmış.Bizde onla sohbet edelim dedik ve siteye ekledik.
*Sitemizin mynet üzerinde kalmayacak sadece deneme amaçlı bir site açtık mynette.Şu anda yeni bir hostmail arıyorum.Mynetten memnun olduğumu söyleyemem ama geçici bir site.Eğer sitemin bir köşesine deneme amaçlı bir site yazmamışsam hepinizden özür diliyorum.Eğer bir hostmail bulursanız fiyatını diğer özelliklerini bana söylerseniz çok ama çok sevinirim.
*Bu arada BuroX arkadaşımıza çok ama çok teşekkür ederim.Birde BuroX arkadaşım acaba photoshop 6.0.1 ile yapabilirmiyim?(konu ile ilgisiz oldu ama )
*Birde arkadaşım bu yazıları ben yazmadım.Turnuva arkadaşımın fikriydi.Tatile gitmeden önce önincelemeler ile incelemeler bölümünü yazıp gittim.Tatilden döndüğümde bu yazıları gördüğüme şaşırdım.Hemen şu turnuva olayını sil dedim.Bende sildi zannederek buraya sitemizin linkini verdim.En kısa zamanda bir hostmail alıp(hostmail yanlış olabilir),güzel bir site açacağım.Sizede vereceğim.
*Birde bizim firma yeni açılmadı.Yaklaşık olarak 1 ay önce(yaklaşık bir rakam söyledim).Yinede anlatayım turnuva fikri arkadaşımın fikriydi siteden kaldırmamış.Ama ben en kısa zamanda bu tür yazıları sileceğim.
*Son olarakda şunu söyleyeyim.Arkadaşım bana yanlışlarımı gösterdiğin için teşekkürler.Ama son sözün gülmeye devam edin mi ne yazısı ile bütün yazın baştan aşağıya beni çok ama çok üzdü.Bu tür bir yazı yerine kibarca anlatabilirdin.örn;
Arkadaşım en iyisi kendinize yeni bir host alın. veya
Arkadaşım sitedeki turnuvalar bölümü biraz saçma olmuş.En iyisi böyle bir bölümü kaldır bence.
diyebilirdin.Bakın siteye daha yei üye oldum size geldiğimden beri merhaba diyorum neden beni hiç biriniz dikkate almıyorsunuz.Yani bir kez merhaba deseniz bütün dünyalar benim olacak.Yine hepinize merhabalar inşallah gelecek seferlerde böyle bir olay ile karşılaşmayız. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoganBir

|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 10:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Sen şirket kurduk felan diyosun. ne şirketi bu, sermayesi ne kadar. Bir şirket nasıl kurulur bunlar hakkında bilgin var mı? Kendi aranızda kurduğunuz guruplara nasıl şirket diyorsunuz ben bunu anlamıyorum ya. Şirket kurmayı kolay bir şey mi sanıyorsunuz. Eğer kötü karşılanmak istemiyorsan önce biraz araştırma yapacaksın. Ondan sonra takıldığın yerlerde gelip yardım isteyeceksin. O zaman sana yardım etmeyen birinin olacağını sanmıyorum. Ama sen gelip yok böyle şirket kurduk şunu yappıyoruz diye söylemlerde bulunmayacaksın.
Benim bir kaç ortakla okul sonrası KOSGEB desteği ile şirket kurma girişimim vardı ve sertifikayı alıp şirketi kurmama az kalmıştı ama ortaklarımın şimdi erken 1 sene sonra bunu yapalım veya rahatça gidip bir yerde iyi bi maaşla işe girmek varken riske girmekten çekinmeleri sonucu bu girşimim hüsranla sonuçlandı. Artık bende 1 sene sonrayı bekliyorum .
NOT: Şirket daha çok mobil oyunlar ve çeşitli yazılımlar geliştiren bir şirket olacaktı. |
|
| Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
| evet bu arada arkadaşımızdan aklıma gelen birşey söylemek istiyorum.Ben şirket diyorum ama benim şirket dediğime bakmayın bizimki sadece techsoft grubu.Z,Hepinize yanlış bir tanım yaptım hepinizden çok özür diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
e5games

Kayıt: Mar 26, 2004 Mesajlar: 42 Nereden: ANKARA ( DİKMEN )
|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 11:06 am Mesaj konusu: |
|
|
| DoganBir demiş ki: |
Sen şirket kurduk felan diyosun. ne şirketi bu, sermayesi ne kadar. Bir şirket nasıl kurulur bunlar hakkında bilgin var mı? Kendi aranızda kurduğunuz guruplara nasıl şirket diyorsunuz ben bunu anlamıyorum ya. Şirket kurmayı kolay bir şey mi sanıyorsunuz. Eğer kötü karşılanmak istemiyorsan önce biraz araştırma yapacaksın. Ondan sonra takıldığın yerlerde gelip yardım isteyeceksin. O zaman sana yardım etmeyen birinin olacağını sanmıyorum. Ama sen gelip yok böyle şirket kurduk şunu yappıyoruz diye söylemlerde bulunmayacaksın.
|
+1  |
|
| Başa dön |
|
 |
elma33

|
|
| Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| evet elma33 haklısını çok haklısın ama daha kibarca söyleyebilirdin demek istiyorum.Evetr şimdi siteye baktımda hataları düzeltiyorum.Sizlere bu sefer daha güzel bir görünüm ile çıkacağız gunz the duel oyununu indirmek isteyenler.Daha doğrusu beta testini yani daha oyun piyasada yok.www.gunzonline.com'a üye olun.Download bölümünde beta test'i indirin.Türkiye'de bu oyunu ilk oynayanlardan biri olun. |
|
| Başa dön |
|
 |
berk

|
Tarih: Sat Aug 27, 2005 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bildiğim kadarıyla bu oyun windows 2000 ve xp'de çalışıyor.Üye olmaadanda indirebilirsiniz ama tüm beta test sürümlerindeki şart şudur 'indirdiğiniz siteye üye olun.Oyuna girişte nick ve parolanızı yazın.' diye bir kural var.Bu kural biraz saçma geliyor ama neyse(oyunu indirip girmek varken).Nasıl üye olunur bilmiyorsanız bana sorun ben size söyleyeyim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|