Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· Dökümanlar
· Forum
· Günün Resmi
· Haber Arşivi
· WWW Linkleri
· Üye Listesi

Forumlar

strncpy ve strncpy_s
 Konu adi : Borland c++ Builder ile Amiral Batti
 Rady10 - YerliOyun
 Kabusta Kaybolmak
 Konsol da programı bekletmek
 Oyun programlama icin hangi programlama dilli ?
 flash! şanlıurfa bilgisayar oyununda(no rapid)
 Sevgilim Olur musun?
 Directx'e başlamak isteyenler bi bakın
 PSP programlama
 Flash tan php
 Bilgisyr oyunu yapmam için üniverstde hangi bölüme girmeliym
 www.arshiv.gen.ms
 Cimg.h ilgilenenler icin
 müttefik oyunu

Konu Disi
 Emraah
 Yeni sitemiz açıldı
 Kalp krizi durumunda ne yapılmalı?
 Oyun sektöründe hangi görevde çalışmak isterdiniz?
 Takım arkadaşı sorunu
 msn de renklı nıck
 pc hata veriyor ! YARDIM!!
 Gülmek isteyenler Buraya
 İnanılmaz hl 2 modu görüntüsü
 Computer Languages History

[ Forumlara Git ]

oyunyapimi.org: Forums

www.oyunyapimi.org :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar!..
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

Arkadaşlar!..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
berk

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 9:50 am    Mesaj konusu: Arkadaşlar!.. Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar neden bana böyle davranıyorsunuz anlayamadım.Ben sizle tanışmak,konuşmak istiyorum.Hiç beni gale aldığınız yok.Siteye yeni üye oldum.Merhabalar diyen yk ki ben ne kadar merhaba dedim.Sonra TECHSOFT isimli bir firmamız var.Size tanıtmak istedim ama tanıttırdığıma pişman ettiniz beni.Asıl elma33 arkadaşımız sayesinde pişman oldum.Birde elma33 arkadaşıma söylemek istediğim birşeyler var.Elma33 arkadaşım bu daha siteye girdim gireli karşılaştığım en kötü olaydı(merhaba dememenizde benim için çok kötü oldu ama neyse...).Madem siz merhaba demiyorsunuz ben yine 'merhaba' diyorum.ELMA33:
*Bir kere o osmanlı oyunu dediğim farklı birşey.Hani röpörtajda yaptık ya.İşte o kişi GBA'ya bir oyun yapacakmış.Bizde onla sohbet edelim dedik ve siteye ekledik.
*Sitemizin mynet üzerinde kalmayacak sadece deneme amaçlı bir site açtık mynette.Şu anda yeni bir hostmail arıyorum.Mynetten memnun olduğumu söyleyemem ama geçici bir site.Eğer sitemin bir köşesine deneme amaçlı bir site yazmamışsam hepinizden özür diliyorum.Eğer bir hostmail bulursanız fiyatını diğer özelliklerini bana söylerseniz çok ama çok sevinirim.
*Bu arada BuroX arkadaşımıza çok ama çok teşekkür ederim.Birde BuroX arkadaşım acaba photoshop 6.0.1 ile yapabilirmiyim?(konu ile ilgisiz oldu ama Laughing )
*Birde arkadaşım bu yazıları ben yazmadım.Turnuva arkadaşımın fikriydi.Tatile gitmeden önce önincelemeler ile incelemeler bölümünü yazıp gittim.Tatilden döndüğümde bu yazıları gördüğüme şaşırdım.Hemen şu turnuva olayını sil dedim.Bende sildi zannederek buraya sitemizin linkini verdim.En kısa zamanda bir hostmail alıp(hostmail yanlış olabilir),güzel bir site açacağım.Sizede vereceğim.
*Birde bizim firma yeni açılmadı.Yaklaşık olarak 1 ay önce(yaklaşık bir rakam söyledim).Yinede anlatayım turnuva fikri arkadaşımın fikriydi siteden kaldırmamış.Ama ben en kısa zamanda bu tür yazıları sileceğim.
*Son olarakda şunu söyleyeyim.Arkadaşım bana yanlışlarımı gösterdiğin için teşekkürler.Ama son sözün gülmeye devam edin mi ne yazısı ile bütün yazın baştan aşağıya beni çok ama çok üzdü.Bu tür bir yazı yerine kibarca anlatabilirdin.örn;
Arkadaşım en iyisi kendinize yeni bir host alın. veya
Arkadaşım sitedeki turnuvalar bölümü biraz saçma olmuş.En iyisi böyle bir bölümü kaldır bence.
diyebilirdin.Bakın siteye daha yei üye oldum size geldiğimden beri merhaba diyorum neden beni hiç biriniz dikkate almıyorsunuz.Yani bir kez merhaba deseniz bütün dünyalar benim olacak.Yine hepinize merhabalar inşallah gelecek seferlerde böyle bir olay ile karşılaşmayız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
DoganBir

Nereden: İstanbul

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen şirket kurduk felan diyosun. ne şirketi bu, sermayesi ne kadar. Bir şirket nasıl kurulur bunlar hakkında bilgin var mı? Kendi aranızda kurduğunuz guruplara nasıl şirket diyorsunuz ben bunu anlamıyorum ya. Şirket kurmayı kolay bir şey mi sanıyorsunuz. Eğer kötü karşılanmak istemiyorsan önce biraz araştırma yapacaksın. Ondan sonra takıldığın yerlerde gelip yardım isteyeceksin. O zaman sana yardım etmeyen birinin olacağını sanmıyorum. Ama sen gelip yok böyle şirket kurduk şunu yappıyoruz diye söylemlerde bulunmayacaksın.
Benim bir kaç ortakla okul sonrası KOSGEB desteği ile şirket kurma girişimim vardı ve sertifikayı alıp şirketi kurmama az kalmıştı ama ortaklarımın şimdi erken 1 sene sonra bunu yapalım veya rahatça gidip bir yerde iyi bi maaşla işe girmek varken riske girmekten çekinmeleri sonucu bu girşimim hüsranla sonuçlandı. Artık bende 1 sene sonrayı bekliyorum Smile.
NOT: Şirket daha çok mobil oyunlar ve çeşitli yazılımlar geliştiren bir şirket olacaktı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et
berk

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 11:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bu arada arkadaşımızdan aklıma gelen birşey söylemek istiyorum.Ben şirket diyorum ama benim şirket dediğime bakmayın bizimki sadece techsoft grubu.Z,Hepinize yanlış bir tanım yaptım hepinizden çok özür diliyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
e5games

Nereden: ANKARA ( DİKMEN )

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 11:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DoganBir demiş ki:
Sen şirket kurduk felan diyosun. ne şirketi bu, sermayesi ne kadar. Bir şirket nasıl kurulur bunlar hakkında bilgin var mı? Kendi aranızda kurduğunuz guruplara nasıl şirket diyorsunuz ben bunu anlamıyorum ya. Şirket kurmayı kolay bir şey mi sanıyorsunuz. Eğer kötü karşılanmak istemiyorsan önce biraz araştırma yapacaksın. Ondan sonra takıldığın yerlerde gelip yardım isteyeceksin. O zaman sana yardım etmeyen birinin olacağını sanmıyorum. Ama sen gelip yok böyle şirket kurduk şunu yappıyoruz diye söylemlerde bulunmayacaksın.

+1 Exclamation
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder MSN Messenger
elma33

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 1:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sana merhaba dedim bkz : http://www.oyunyapimi.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2005&postdays=0&postorder=asc&start=45 . Ve kırdığım için çok özür dilerim. sinirimi senden çıkarmışım. ama gerçekten çok fazla yanlışınz var dikkat edin. siteyi sıfırdan yapın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
berk

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 2:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet elma33 haklısını çok haklısın ama daha kibarca söyleyebilirdin demek istiyorum.Evetr şimdi siteye baktımda hataları düzeltiyorum.Sizlere bu sefer daha güzel bir görünüm ile çıkacağız gunz the duel oyununu indirmek isteyenler.Daha doğrusu beta testini yani daha oyun piyasada yok.www.gunzonline.com'a üye olun.Download bölümünde beta test'i indirin.Türkiye'de bu oyunu ilk oynayanlardan biri olun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
berk

MesajTarih: Sat Aug 27, 2005 2:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bildiğim kadarıyla bu oyun windows 2000 ve xp'de çalışıyor.Üye olmaadanda indirebilirsiniz ama tüm beta test sürümlerindeki şart şudur 'indirdiğiniz siteye üye olun.Oyuna girişte nick ve parolanızı yazın.' diye bir kural var.Bu kural biraz saçma geliyor ama neyse(oyunu indirip girmek varken).Nasıl üye olunur bilmiyorsanız bana sorun ben size söyleyeyim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız