Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· Dökümanlar
· Forum
· Günün Resmi
· Haber Arşivi
· WWW Linkleri
· Üye Listesi

Forumlar

strncpy ve strncpy_s
 Konu adi : Borland c++ Builder ile Amiral Batti
 Rady10 - YerliOyun
 Kabusta Kaybolmak
 Konsol da programı bekletmek
 Oyun programlama icin hangi programlama dilli ?
 flash! şanlıurfa bilgisayar oyununda(no rapid)
 Sevgilim Olur musun?
 Directx'e başlamak isteyenler bi bakın
 PSP programlama
 Flash tan php
 Bilgisyr oyunu yapmam için üniverstde hangi bölüme girmeliym
 www.arshiv.gen.ms
 Cimg.h ilgilenenler icin
 müttefik oyunu

Konu Disi
 Emraah
 Yeni sitemiz açıldı
 Kalp krizi durumunda ne yapılmalı?
 Oyun sektöründe hangi görevde çalışmak isterdiniz?
 Takım arkadaşı sorunu
 msn de renklı nıck
 pc hata veriyor ! YARDIM!!
 Gülmek isteyenler Buraya
 İnanılmaz hl 2 modu görüntüsü
 Computer Languages History

[ Forumlara Git ]

oyunyapimi.org: Forums

www.oyunyapimi.org :: Başlığı Görüntüle - Sizin oyununuzu yapacam
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

Sizin oyununuzu yapacam
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proximity

Nereden: istanbul

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 10:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hibbit demiş ki:
Akşam oynadım biraz.Güzel olmuş yeniden ellerine sağlık.

Fakat beni rahatsız eden ufak birşey vardı.Bazı kişilerin resimlerinin
çevresi tam anlamı ile temizlenmediği için kenarlarında göze
çarpacak şekilde çerçeveler oluşmuş.Aslında herhangi bir
resim düzenleme programı ile kolaylıkla o renkleri yok edebilirsin.

İyi çalışmalar.

O karakterlerin ( TheCotanak ve RoadMaster) çevresindeki mavilikleri iki kere temizledim. üçüncü kez oyunun içine import ettim ama mavilikler yine kaybolmayınca öyle kalsın dedim. RoadMaster büyücü olduğuna göre o maviliğin yaptığı büyüden kaynaklandığını söylerek kıvırayım bari Smile
TheCotanak ise ismail bey'e kızdığı için sinirden etrafında mavilikler oluştu Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cuneytbnd demiş ki:
oyun mükemmel olmuş ,

teknoloji televizyonunda ki oyun studyosu ile bir görüş
belki oyunu tanıtırlar.

oyun cok iyi olmuş.

Sen de benimle gelirsen görüşürüm Smile) Ciddi olmak gerekirse, bir site için yapılmış bir oyunu Türkiye'ye neden tanıtmak istesinler diye düşünüyorum. Sonuçta bu siteyi bilmeyenler esprileri anlamayacaklardır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Ziyaretci

Nereden: İstanbul

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 11:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uzun zamandır bir oyunu oynarken bu kadar gülmemiştim. daha ilk bölümü bitiremedim gerçi. (heryerde koltulara heykellere kapılara camlara tıklamaktan Smile )

eline sağlık. çok iyi olmuş. tebrik falan filan işte..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 2:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim . Emeklerimin karşılığını almak sevindirdi beni.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Gord10

Nereden: Ankara

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 4:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında keşke bu oyunu oyunyapimi.org'cular dışındakiler de anlayabilseydi... Bu kadar güzel ve uzun Türkçe bir adventure oyununun bu kadar ufak bir kitleye (Secrets of Sultan Kanuni'yi 2000'den fazla kişinin oynadığını düşünürsek tabi) hitap ediyor olması üzücü.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ahmetrasitbekar

Nereden: ankara

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 5:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

size şunusöylemeliyim ki bu şu ana kadar oynadığım en güzel agsoyunu sadece ags değil bu katagorideki tüm oyunlardan güzel olmuş tabi busadece benim oynadıklarım için geçerli
eline sağlık.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vmeydaneri

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 5:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Aslında keşke bu oyunu oyunyapimi.org'cular dışındakiler de anlayabilseydi... Bu kadar güzel ve uzun Türkçe bir adventure oyununun bu kadar ufak bir kitleye (Secrets of Sultan Kanuni'yi 2000'den fazla kişinin oynadığını düşünürsek tabi) hitap ediyor olması üzücü.

Neden anlamasin canim bence herkes oynar bu oyunu her yere gonder sen hem sitenin ratingi artar Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 6:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bence hem sitenin hem de sizin ratinginiz artar. iyi ama nereye göndereyim? Level'la ve TrGamer'la konuşmuyom aklıma başka site de gelmiyor Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 6:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada ahmet, oyunu beğendiğine sevindim. Teşekkür ederim yorumun için
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Nomax

Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 6:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir yere göndersen bile kimse anlamaz bence.Sadece bu geyikleri bilen bizler için çok eğlenceli bir oyun olmuş Smile
Başa dön
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 6:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayrettin'in senarosunu pas geçip oynama imkanları olsa hoşlarına gidebilir belki Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 7:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada bugün hayret verici bir mail aldım. Benim Rapstar 1 oyunumun hayranı olan bir arkadaşa bu oyunun linkini verdim. Oynamış herhalde ve demişki benim de oyunumu yaparmısın? Yani onun hayatından bir kesiti oyun yapmamı istemiş. Ciddi ciddi senaryo yazıp göndermiş. Arkadaşıyla izmir'de internet cafe açarken başına gelenleri ve falan yazmış. Ne cevap vereceğimi bilemedim. Hala da cevap yazmadım. Onun oyununu yapmayacağım da bunu nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Reobig

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 7:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

proximity emrak etme ben sana hiçbir zaman kızmazdım bu olaydan dolayı ama mailimi buralara reklam etmen beni biraz üzdü ben sadece senin oyunlarının değil bütün türk oyunlarının hayranıyım , keşke böle bi yeteneğim olsaydıda kendi oyunumu yazabilseydim , programlama yeteneğim şirket ve esnaflarla sınırlı maalesef , ama şu oyun programlama işine yakında kitaplarla , interaktif cd lerle filan giricem , o zaman merak etme rahatsız etmem seni.....

Ceza-Fan By Spiderman
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
proximity

MesajTarih: Wed Sep 14, 2005 11:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Madem buraya yazmışsın bende buraya yazayım...

Ben seni reklam etmedim. ismini yada nikini vermeden bahsetmiştim. Ama haklısın sana da cevap hakkı doğduğu için bu hakkını kullanmak istedin.

Şunu bilmeni isterim ki bana senaryo teklifi veren ilk sen değilsin. 5-6 kez senaryo gönderildi bana. Ama beni anlamalısın. Her gönderilen senaryoyu değerlendirip oyun haline çeviremem. oyunyapimi.org çok farklı. Ben bu siteye olan vefa borcumu ödemek için böyle bir oyun yaptım. Level dergisi gibi Türkiye'de oyun yapımcılığına destek verdiklerini söyleyip, oyunumdan bahsettiğim mailime cevap verme zahmetine bile girmeyenlerin, beni ciddiye almayanların olduğu bir zamanda, bu site bana sanki 2 yıllık üyesiymişim gibi sahip çıktı. Onların bana yaptıkları yardım ve desteği asla unutamam ve unutmadım da. Ancak bu sadece burada sınırlı kalacak. Bundan sonra da oyunyapimi.org için çeşitli oyunlar seve seve yaparım. Bunun dışında Türkiye gibi bir yerde çok sınırlı kitleye hitap eden oyunlar yapmak intihardır. Senin senaryonu da bu şekilde gördüm ve seni kırmamak için bir türlü mail yazamadım. Çünkü o kadar istekli görünüyordun ki kibarca reddetseydim bile kırılacaktın.

Neyse olan olmuş. Forumda senden bahsetmemin bir bahanesi olamaz. Hatalıydım, kusura bakma. Herkesin huzurunda senden özür diliyorum Tahsin. Beni istediğin zaman rahatsız edebilirsin.

Düzeltme: Rapstar 1 değil Türk oyunlarının hayranı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
Takashi

MesajTarih: Thu Sep 15, 2005 8:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ellerine sağlık, ilginç olmuş. Eğer senin gibi zaman ayıracak bir Tasarımcı bulabilirsen grafikler konusunda baştan çalışmanı tavsiye ederim, gerçi şu haliyle de oynanıyor ama eğer bunu bir yerlere göndereceksen (ki kesinlikle göndermeni tasiye ederim, sitenin tanıtımı ve senin portföyün için çok iyi olur) biraz daha görsel kaliteye önem vermelisin. Ben çok güldüm. Ama South Park temasını kullanmak yerine daha özgün karakterler oluşturup en baştan yaparsan(ız) çok hoş olacak gibi geldi.

Ellerine ve emeğine sağlık
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sonraki
17. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız