Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 2:00 am Mesaj konusu: SpellCasters Open-Beta Basladi! |
|
|
Sonunda open-beta basladi. Baglanmak icin http://www.thelastmage.com/spellcasters/
adresinden "launch" butonunu kullaniyorsunuz. (800x600 cozunurlugu performans acisindan tavsiye ederim... ) daha sonra oyun yuklenince (4mb, azcik bekleyeceksiniz, o arada alt+tab ile baska pencerelerde takilabilirsiniz) "create a new character" butonunu kullanarak yeni bir karakter yaratip oyuna basliyorsunuz. Oyun hakkinda sorularinizi burada yada spellcasters forumlarinda sorabilirsiniz. Unutmayin bu bir test sureci ve oyunun cok eksigi var... Iyi oyunlar!.. |
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Connecting to server olayı çok uzun sürüyor mu? Biraz daha beklersem yüklemeden daha uzun sürmüş olucak da... |
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Vay girdim güzeldi... Biraz yavaş olması dışında sorun yok  |
|
Başa dön |
|
 |
MrCha0s

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 10:32 am Mesaj konusu: |
|
|
bi activex popup kurmaya calisiyor bu dosya oyunun calismasi icin gerekli bir dosyami yoksa bir nevi reklam filan mi ? |
|
Başa dön |
|
 |
Norman

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 11:10 am Mesaj konusu: |
|
|
gerekli dosya |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 1:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ejderha çok karizma olmuş  |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahah ilk levellarda ejderhaya pek ugrama bence real-time battle yapilabilen ejderha npc ekliycem ileriki versiyonlarda... 30 kisi toplanip gidip kesebileceksiniz...
(bu arada oyun biraz yavasti demissin, bazi makinalarda performans problemi olabiliyor... optionstan player alpha secenegini falan kaparsan performans biraz daha artacaktir... ayrica optimizasyon uzerindeki calismalar devam ediyor, yeni versiyonlarlarla bu sorun azalacak...) |
|
Başa dön |
|
 |
Darklight

|
Tarih: Tue Jul 20, 2004 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam bu oyun tipinde pek anlamam ama temel sorunlar bir performans birde download olayı. İkisi üzerindede durmalısınız bence iyi calismlar.... |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Wed Jul 21, 2004 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Cogu makinada performans sorunu olmuyor ama hala optimizizasyonla ugrasiyoruz.
Ve download problem demissin... Bu download her versiyon basina 1 kez gerceklesiyor, ondan sonra ayni makinadan downloadu yapmadan direk oyuna baglanabiliyorsun. Oyun MMORPG, ve open-betada, bu yuzden bugfixler yapiliyor surekli ve yeni versiyon cikiyor? Bu yeni versiyonu oyuncunun indirmesinden baska bir yol yok sonucta?  |
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Wed Jul 21, 2004 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Sith demiş ki: |
Cogu makinada performans sorunu olmuyor ama hala optimizizasyonla ugrasiyoruz.
Ve download problem demissin... Bu download her versiyon basina 1 kez gerceklesiyor, ondan sonra ayni makinadan downloadu yapmadan direk oyuna baglanabiliyorsun. Oyun MMORPG, ve open-betada, bu yuzden bugfixler yapiliyor surekli ve yeni versiyon cikiyor? Bu yeni versiyonu oyuncunun indirmesinden baska bir yol yok sonucta?  |
Download problem değil o kadar 10 mb da olsa bi kerelik indirilir.
Ama performans çok çok iyi değil benim makineden dolayı bir sorun olacağını
sanmıyorum (internet de hızlı,makine de) Ama bu performansla da rahatça oynanabiliyor. mechler de süper bu arada |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Fri Jul 23, 2004 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
performansla ilgili degisiklikler yaptim... dusuk performansla karsilasanlar tekrar deneyip buraya sonucu yazarlarsa sevinirim..
(ayrica pek cok bugfix ve eklenti yapildi, bunlardan en onemlisi grouping, maximum 6 kisi olarak gruplar kurarak hunt olayina girerseniz oldurdugunuz npclerin experiencelari grup icinde bolusturuluyor boylece son vurusu yapanin experience alma sorunu ortadan kalkiyor..) |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Sat Jul 24, 2004 4:57 am Mesaj konusu: |
|
|
ben kafede oynadim amd 2500+ radeon 9200 hiç takılma atlama yaşamadan oynadim hatta newbie karakterle skeletonda kestim.. 23 hp ile 3 hp kaldi orasi ayri
evdeki p4 1.6 sis onboard ekran karti var onda baya bi takliyor resimler yani sanki 1,2 fps ile gibiydi..  |
|
Başa dön |
|
 |
burak575

|
Tarih: Sat Jul 24, 2004 11:23 am Mesaj konusu: |
|
|
2d oyuna göre çok takılıyor flash yerine beleş motor kullanın plz  |
|
Başa dön |