Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
levent

|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 12:14 pm Mesaj konusu: Siteme beklerim. |
|
|
Arkadaşlar sayfamı tam kapasite ile açtım.içerik çok zengin sayılmaz ama,imzamda dediğim gibi herkes kendine göre birşeyler bulabilir sanırım.Ayrıca tutoriallar bölümünde bugüne kadar burada yayınlanmış olan 2 dokümanım ve henüz çıkmamış 3.ü(neredesin deniz?) dokümanımı da bulabilirsiniz... |
|
Başa dön |
|
 |
OsmanTuran

Kayıt: Apr 09, 2004 Mesajlar: 210 Nereden: Mersin - K.Maraş gel-git halinde
|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 12:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Levent, ilk dikkatimi ceken okunurluk cok az olmasi bunun uzerinde bence calisman lazim. Mesela logo alt kismi, menuler vs. Daha inceliyorum bakali neler bulacagiz.
Hakkaten nerede bu Deniz yaw? |
|
Başa dön |
|
 |
OsmanTuran

Kayıt: Apr 09, 2004 Mesajlar: 210 Nereden: Mersin - K.Maraş gel-git halinde
|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Matrix Calc bayagi hosuma gitti. Cok isime yarayacak gibi. Aksam firsat bulursam bi goz atacam evde. Zamanli icerigi zenginlesecek gibi duruyor. Basarilar... |
|
Başa dön |
|
 |
MD-C

Kayıt: Feb 26, 2003 Mesajlar: 1258 Nereden: Dünya.Türkiye(54)
|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden yarı Türkçe yarı ingilizce? |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hakkaten ya bu siteye girenlerin hepsi İngilaz falan mı, melezler için mi açılmış bu site?
Şaka bir yana, programlar içinde gerçekten işe yarar gibi görünen şeyler var.. Tebrik ve takdir ettim |
|
Başa dön |
|
 |
levent

|
Tarih: Wed Sep 08, 2004 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
sağolun arkadaşlar,elimden geldiğince geliştirmeye çalışacağım,artık imzamdan takip edersiniz .
Aslında 3-4 tane oyun projem de var da hiç biri olgunluğa ulaşmış şeyler değil...biraz hayattan fırsat kalsa neler yapacağım da,bildiğiniz gibi hepimizin ortak sorunu zaman.
Türkçe kısımlar sadece tutoriallar,kendimize bir faydamız olsun diye öyle yaptım, Bayraklarla filan biraz düzenlemeye çalıştım ama belki zaman içerisinde türkçe ve ingilizceyi birbirinden ayırıp iki ayrı versiyon hazırlayabilirim,herşey zaman işte... |
|
Başa dön |
|
 |
|