Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sith

|
Tarih: Mon Aug 09, 2004 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
cjungie demiş ki: |
çok güzel olmuş... yalnız adam ölürken filmlerde olur ya öyle olsun. önce bir iki sn daha geçsin sonra üst tarafı ayrılıp yere düşsün yani ikiye bölünsünn |
eheh dusundum sonra oha dedim abartmiyim...  |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Wed Aug 11, 2004 2:32 am Mesaj konusu: |
|
|
bu arada bir de yeni ss vereyim.. real time dragon avi olayindan...
www.thelastmage.com/spellcasters/ss/dragonknight.PNG
ss i aldiktan 5 saniye sonra oldurduler beni... e bir taraftan dragon bir taraftan dragonun summon ettigi dragon knight dalinca...  |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Mon Aug 30, 2004 3:41 am Mesaj konusu: |
|
|
oyunun her versiyonda cekilen 4.5 mb dosya sorununa karsi bir download&update sistemi hazirladim.
http://spellcasters.thelastmage.com
adresinden oyun download edilebiliyor. versiyon basina 1.4 mblik bir update ile oyuna baglanilabiliyor... |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Aug 31, 2004 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
flash *.swf linux veya macintosh da yokmu? platformda sadece windows gozukuyo
tebrikler... |
|
Başa dön |
|
 |
MrCha0s

|
Tarih: Tue Aug 31, 2004 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
linux de de flash destegi var ama bildigim kasariyla spell caster bazi windows bilesenleri gerektiriyordu kurulum icin... activex bi seyler filan... |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Aug 31, 2004 4:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
directx gerek oyun icin... ayrica yeni setup olayini linux ve macde denemedim, sorunlar cikabilir.. en temizi windows yani  |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Beyler, SpellCastersa Levelda yer verildi. Eylul sayisinin 78 sayfasinda, online oyun haberlerinde. Sadece beta testlerin basladigini haber veren bir yazi oldugundan bir paragraflik kisa birsey ama tanitimda gayet etkili olacagini dusunuyorum
Bu arada grafikerimiz Norman 2 projeye birden kastigindan herseye yetisemiyor dogal olarak. Highpoly prerendered grafikler modelleyip kaplayabilecek arkadaslara takimda ihtiyac duyuyoruz.Ilgilenenler ozel mesajla ulasabilirler. |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
tekrar selamlar...
oyun 2d platform yerine izometrik bir sisteme sahip artik (henuz oyunculara verilmedi, tamamlanmadigindan..) ss isterseniz;
http://spellcasters.thelastmage.com/newss/oyea.PNG
grafikler oyunun yeni grafikcisi burak575 tarafindan hazirlanmistir.. yorumlari bekliyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
Redeemer

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
karakterlerin de grafikleri ortama uysaymış iyi olurmuş ama bu hali de hoş görünüyor. Bu arada grafik tasarımları max' de yapılmış sanırım? Kaplamalar standart 3dsmax kaplamaları gibi geldi bana. |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
karakterlerin ortam uyumunda hic problem yok bence? yani teknik farkli sadece... Wonderful Days diye bir animeden esinlendik... Animeyi izlemeyen varsa (kimse izlememistir...) kisa bir traileri var;
http://www.pathedistribution.com/videos/wonderful%20day/wonderful%20day.wmv izleyen demek istedigimi anlayacaktir karakterler ile ortam arasindaki iliski acisindan... (gerci trailer biraz kotu.. fan yapimi galiba... oyle animeden goruntuleri birlestirmisler arka arkaya..) |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 8:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
karakterlerin elbisesinde detay biraz daha olsun cep felan yapin karakterlere itemleri oraya koyarlar değişik akustik giysiler olsun (akustik olsun fantastik degil ) |
|
Başa dön |
|
 |
Sith

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 8:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
yandaki konusmalarda supermis bu arada... su anki servera baglandigimdan oyuncularin konusmalar cikiyor dogal olarak  |
|
Başa dön |
|
 |
|