Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cjungie

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
tetanoise demiş ki: |
eğer kaygınız anti-alias'sız resimlerin beğenilmemesi ise de endişelenmeyin...
emin olun bunlardan daha çok hoşumuza gider. |
ve en azından birşeyler anlarız bunlardan birşey anlayan var mı ?
En son cjungie tarafından Thu Sep 30, 2004 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
dealen

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 11:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
harbi blur war ama güzel olacak gibi |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Tue Sep 28, 2004 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Videoda gözüküyor her şey celallenmeyin
Ekran görüntüleri 'adındaki' resimler paket niyetine gibi yapılmış kanımca.. Yoksa videoda açıkça haritaları görebilirsiniz..
Bu arada bir bsp tadı ve q3 shader tek. yakaladım.. Doğru galiba. |
|
Başa dön |
|
 |
CHaRMaNDeR

|
Tarih: Wed Sep 29, 2004 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya açıklık getireyim. Screenshot'dan çok wallpaper tarzı hazırladık o resimleri. en başta ekran görüntüsü dediğim için hata oldu. yani hata benim.
Yani resimler Wallpaper niyetine hazırlandı, blura onun için normal dedim özür.
Multiplay ile uğraşıyorum, Veri transferini bitirdim sadece sunucu ile istemci arasında gönderilen-alınan bilgilerin işlenmesi ve bunun modeller ile yansıtılması kısmı kaldı. |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Thu Sep 30, 2004 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Umut verici bir oyun gibi görünüyor, öncelikle tebrik ediyorum sizleri (bu arada oyunu kaç kişi yapıyor?)
Yalnız uçan bir süpermen yerine karakter(ler) görebilseydik daha iyi olurdu Tekrardan başarılar.. proje hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz seviniriz.. (konu, çalışan sayısı, ne zaman biter, sitesi..vs.vs.) |
|
Başa dön |
|
 |
CHaRMaNDeR

|
Tarih: Fri Oct 01, 2004 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
OlcaytoCarlos_ demiş ki: |
Umut verici bir oyun gibi görünüyor, öncelikle tebrik ediyorum sizleri (bu arada oyunu kaç kişi yapıyor?)
Yalnız uçan bir süpermen yerine karakter(ler) görebilseydik daha iyi olurdu Tekrardan başarılar.. proje hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz seviniriz.. (konu, çalışan sayısı, ne zaman biter, sitesi..vs.vs.) |
Yerçekimimiz var aslında hoplama gibi şeyler var fakat dokuları göstermek amaçlı olduğu için genel olarak gösterdim o uçan yeri. Oyunu 4 kişi yapıyoruz. Ben yazılım ile uğraşıyorum. İki bölüm çizen (birisi grafik de tasarlıyor photoshop'ta) birde model çizen arkadaşımız var.
Proje 1.5 yıl önce başladı. Konusu ilk versiyonda olmayacak. Çünkü Multiplay test versiyonu olacak ilk bölümü. Şu an oyunda kalan tek kısımda o. Bir önceki mesajda belirttiğim gibi:
[quote="CHaRMaNDeR"]Multiplay ile uğraşıyorum, Veri transferini bitirdim sadece sunucu ile istemci arasında gönderilen-alınan bilgilerin işlenmesi ve bunun modeller ile yansıtılması kısmı kaldı.[quote]
Silahın ateş koordinantları gibi şeylerde var herşey var sadece zaman lazım. Tahminimce 2-3 ay sürer ilk kısıtlı versiyonun çıkması  |
|
Başa dön |
|
 |
akyalcingames

|
Tarih: Fri Oct 01, 2004 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel görünüyor tebrikler.. başarılar.. |
|
Başa dön |
|
 |
CHaRMaNDeR

|
Tarih: Fri Oct 08, 2004 4:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
if (Modelleme.tamamlandi && multiplay.tamamlandi)
{
printf("tamamlandi");
//Peki ne kadar tamamlandi
multiplaytamamlanmayuzdesi = multiplay.tamamlanmayuzdesi;
modellemetamamlanmayuzdesi = Modelleme.tamamlanmayuzdesi;
} |
|
Başa dön |
|
 |
|