Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· Dökümanlar
· Forum
· Günün Resmi
· Haber Arşivi
· WWW Linkleri
· Üye Listesi

     Forumlar

 strncpy ve strncpy_s
 Konu adi : Borland c++ Builder ile Amiral Batti
 Rady10 - YerliOyun
 Kabusta Kaybolmak
 Konsol da programı bekletmek
 Oyun programlama icin hangi programlama dilli ?
 flash! şanlıurfa bilgisayar oyununda(no rapid)
 Sevgilim Olur musun?
 Directx'e başlamak isteyenler bi bakın
 PSP programlama
 Flash tan php
 Bilgisyr oyunu yapmam için üniverstde hangi bölüme girmeliym
 www.arshiv.gen.ms
 Cimg.h ilgilenenler icin
 müttefik oyunu

Konu Disi
 Emraah
 Yeni sitemiz açıldı
 Kalp krizi durumunda ne yapılmalı?
 Oyun sektöründe hangi görevde çalışmak isterdiniz?
 Takım arkadaşı sorunu
 msn de renklı nıck
 pc hata veriyor ! YARDIM!!
 Gülmek isteyenler Buraya
 İnanılmaz hl 2 modu görüntüsü
 Computer Languages History

[ Forumlara Git ]


oyunyapimi.org: Forums

www.oyunyapimi.org :: Başlığı Görüntüle - Konsol da programı bekletmek
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

Konsol da programı bekletmek

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Programlama Dilleri ve Algoritmalar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dahaka



Kayıt: Jun 02, 2005
Mesajlar: 122
Nereden: Bursa

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 8:41 pm    Mesaj konusu: Konsol da programı bekletmek Alıntıyla Cevap Ver

Selam arkadaşlar,
Bir sorum var.C++ da bir şaka programı yapmaya çalışıyoruz.Basit bişey.Konsolda çalışıyor.Msn şifre kırıcı diye.Maksat programı çalıştıranı bunu gerçek sandırıp kandırmak.Yani açıyorsun program oyalıyor seni,yok işlem yapılıyor,yok şifresini almak istediğiniz kişinin msn adresini yazın,yok sonra basit şifre saldırısı yapılıyor, yok veritabanına sızıldı böyle kafadan atmasyon mesajlar falan yani maksat inandırmak başındakını.

En sondada olacak olacak sonra tebrikler şifresini almak istediğiniz kişiye başarıyla ispiyonlandınız gibi mesaj çıkacak inşallah.
Tabi gerçek değil.

Sorum şu ms dos ta ben bu programı bazı yerlerde nasıl bekletebilirim sanki oralarda işlem yapıyormuş gibi gözükmesi için?

yani

cout << .........................

?????????????????iki mesaj arası programın belli bir saniye beklemesi için ne yazmalıyım?Basit bir döngü yada fonksiyon?

cout << .......................

şimdiden teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör MSN Messenger
Nomax



Kayıt: Jan 24, 2003
Mesajlar: 1134
Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 8:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emin değilim ama Sleep(milisaniye); tarzı birşey hatırlar gibiyim bir dene...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nomax



Kayıt: Jan 24, 2003
Mesajlar: 1134
Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 9:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hmm bu win32 içinmiş ama for next kullan arka planda 1 den 200 e kadar saysın mesela ama ekrana basmasın....C++ bilgim çok kıttır aklıma bu geliyor en en en basit....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dahaka



Kayıt: Jun 02, 2005
Mesajlar: 122
Nereden: Bursa

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 9:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sağol nomax.


en basitinden;

#include<iostream>
using namespace std;

int main();


cout<<77;
sleep(3000);
cout<<77;


return 0;
}

böyle hata veriyor?

" expected unqualified-id before '{' token "

sleep()'i silincede aynı şey oluyor

ne id si ya?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör MSN Messenger
vmeydaneri



Kayıt: Dec 08, 2004
Mesajlar: 583
Nereden: Ankara

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 9:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen bi kitap al once C yi bi ogren bence ....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nomax



Kayıt: Jan 24, 2003
Mesajlar: 1134
Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 10:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kod:

#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
cout << "77" << endl;
sleep(3000);
cout << "77" << endl;
return 0;
}
 


yazacaktın herhalde...Herneyse vmeydaneri'nin dediği gibi daha ekrana yazı yazmayı bilmiyorsun ki buradan senin daha Hello World yazmadığın fikrini çıkarıyorum.C/C++ kas azıcık bence...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ebleda



Kayıt: Dec 30, 2004
Mesajlar: 183
Nereden: usa

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 10:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konsol uygulamalarinda bile windows apilerini kullanabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Nomax



Kayıt: Jan 24, 2003
Mesajlar: 1134
Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 11:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fakat kullanılmıyor.Ben pek bilmem C++ fakat Error şu;

"error C2065: 'Sleep' : undeclared identifier"

Kod:

#include <iostream>
#include <conio.h>
using namespace std;

void main()
{
   cout << "ahanda" << endl;

   Sleep(10000);

   cout << "ahaaaa" << endl;
                getch();

}
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
3ddreams



Kayıt: Nov 28, 2003
Mesajlar: 352
Nereden: İstanbul

MesajTarih: Tue Dec 13, 2005 11:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

#include <Windows.h> satırını da ekle.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
playmaker



Kayıt: Oct 23, 2005
Mesajlar: 57
Nereden: kopenhagen

MesajTarih: Wed Dec 14, 2005 2:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basit bir sey yaptim, keyfine gore degistir.

#include <iostream>
#include <string>
#include <windows.h>
#include <winbase.h>
#include <conio.h>
using namespace std;

int main()
{
cout << " msn kod kirma programina hosgeldiniz";
cout << " lutfen msn e-mail addresini giriniz "<<endl;
string name;
cin >> name;
string greeting = name + " kod kirma islemi basladi" ;
string spaces (greeting.size() , ' ');
string second = "* " + spaces + " *";
string first ( second.size() , '*');
cout << endl;
cout <<first<<endl;
cout <<second<<endl;
cout <<"* "<< greeting<<" *"<<endl;
cout <<second<<endl;
cout <<first<<endl;

while (1)
{ if (_kbhit())
{ int x=_getch();

printf("kurcalama arkadasim, kodu kiriyoruz !! iste, ", x); }
else
{ Sleep(1000);
printf("."); } }




return 0;

}
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dahaka



Kayıt: Jun 02, 2005
Mesajlar: 122
Nereden: Bursa

MesajTarih: Wed Dec 14, 2005 6:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

peki sağolasınız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Programlama Dilleri ve Algoritmalar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB 2.x.x © 200x phpBB Group
Türkçe Çeviri : Onur Turgay & Erdem Çorapçıoğlu
Türkçe Düzenleme: Alexis Canver
Version 2.x.x of PHP-Nuke Port by Tom Nitzschner © 200x www.toms-home.com




Web site powered by PHP-Nuke
Web site engine\'s code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sayfa Üretimi: 0.111 Saniye