Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Ragnor

|
Tarih: Mon Sep 06, 2004 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Captain Claw süper bir oyundur. Grafikleride süper evet. Aslına bakarsan yakında senin gazınla bir adet platfom oyunu yapmayı deneyebilirim. Ama keşke elimde basit bir platform oyunu kodları bulunsaydı. Bazı şeyleri nasıl yapacağım konusunda hala kafam karışık. Bunun dışında grafikler çok önemlidir bir platform için ama aynı zamanda oynanışta çok önemlidir ve güzel bir senaryo olursa daha da güzel olur. En iyi iki örnek Captain Claw ve Heart of Darkness'tır. ikiside grafik,oynanış ve senaryoları ile bu türün en iyileridir bence. Zaten türün ilk efsanesi Mario bile bu üçünün iyi olmasından dolayı efsane oldu. |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Mon Sep 06, 2004 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oddworld inanılmazdı. |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Tue Sep 07, 2004 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Heart od Darkness, Captain Clow, Metal Slug.. hepsi müthiş oyunlar, aöa hiçbirisi ilk ve tek konsolum olan Sega 8 bit'imdeki Sonic'in tadını verememişti.. O saf aksiyon, hızlı oynanış, ortalıkta dönüp duran ve baş döndüren kirpi.. Aah ah..
Raikun'un ekran görüntülerine baktım, bir ara Game Maker ile bayağı ilgilenmiş ve bir sürü resource toplamıştım.. Ekran görüntüsündeki uzay aracından o uzaylıya, hatta arka plan resmine kadar hepsi başka yerden alınma sanırım çünkü hepsi bende de var
Oyunu neyle yapmaktasın arkadaşım? GM falansa yardım edebilirim sanırım.. neyse, başarılar dileyeyim.. Ama İlkbahar çok ama çok uzun bir zaman bana göre, şahsen ben o kadar bekledikten sonra karşımda bir Sonic bulmak isterim..  |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
Tarih: Thu Sep 09, 2004 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet olcayto kardeş GM ile yapıyorum. Sağol, yardıma ihtiyacım yok, ama bekleyin arkadaşlar, İlkbahara kadar dişinizi sıkın Arada demolar da çıkaracağım, ancak bilin ki beklediğinize değecek. (Oyunun gecikmesinin bir sebebi de herşeyi tek başıma yapıyor olmam+okul)
Hatta 3 tane yeni ekran görüntüsü çıktı bile!
(1 tanesi ana menü, 2 tanesi oyun içi) |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster