Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
EzMaster

|
Tarih: Tue Sep 14, 2004 7:11 pm Mesaj konusu: TakaTuka Interactive açıldı! [Raikunculara müjde var!] |
|
|
TakaTuka Interactive, 2004 yılında Burak Kurt tarafından kurulan bir oyun yapım şirketidir. Amacı, bedava ve eğlenceli oyunlar sunmak ve Türk oyun sektörünü canlandırmaktır.
Raikun adlı platform oyununu da TakaTuka Interactive adı altında geliştireceğim.
Bu arada Raikun resmi çıkış tarihi de Şubat 2005 olarak ilan edildi.
Ayrıntılı bilgi ve daha fazlası için: http://www.takatuka.oyunlari.com |
|
Başa dön |
|
 |
Ragnor

|
Tarih: Tue Sep 14, 2004 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu an cidden merak ettiğim birşey var.
Alıntı: |
Amacı, bedava ve eğlenceli oyunlar sunmak ve Türk oyun sektörünü canlandırmaktır.
demişsin. Bedava oyun yaparak bu şirketi nasıl geçindireceksin çok merak ettim. Çünkü bir yolu varsa bende aynı şeyi yapmak istiyorum da... |
|
|
Başa dön |
|
 |
Gord10

|
Tarih: Tue Sep 14, 2004 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Galiba "şirket" dediği ticari bir şirket değil de freeware oyun yapımı grubu. |
|
Başa dön |
|
 |
Jazz

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 7:44 am Mesaj konusu: |
|
|
şirketleşmeyi ne kadaaaar seviyoruz  |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ticari amaçlı bir şirket değiliz, freeware oyunlar yapıyoruz. |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 12:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bizimle beraber çalışabilecek Grafik Tasarımcısı, Ses Tasarımcısı, Senarist arkadaşlar arıyoruz.
Katılmak isterseniz deneyimlerinizi ve örnek bir çalışmanızı içeren E-Mail'i ez_master@yahoo.com adresine gönderebilirsiniz. |
|
Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu arada grup galiba sadece Burak arkadaşımdan oluşuyor. neyse kalabalıklaşır yakında somut birşeyler çıkarsa.
Yalnız Burak, şu an pek talep olcağını olsa da verimli adamların sana geleceğini tahmin etmiyorum. önce kendi başına yapacaksın birşeyler. bir demo fln yap gönder önce.
zamanında az eleman aramadım ben de bulamadım kimse. bu böyle  |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Doğru, Ben de zaten Raikun'u kendi başıma çıkarmayı düşünüyorum. Ama yine de adam aradığım belli olsun değil mi?
Demoyu ise yakında çıkarmayı düşünüyorum. Bir ay içinde çıkar herhalde. Detayları oyunun forumdaki konusuna da yazacağım zaten.
Sitede oyunun multiplayer modu konusunda bir anket açtım. Cevaplarsanız sevinirim. |
|
Başa dön |
|
 |
OlcaytoCarlos_

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
İsim hoşmuş.. TakaTuka.. heühüe
Başarılar dilerim.. Eğer ortaya güzel bir şeyler koyarsan zaten ilan vermeden adam gelir merak etme.. Level dergisinin forumlarındaki Türkiye'de Oyun Sektörü'nden de adam arayabilirsin (ama üye değilsen en az 75 msj atıp mertebe atlaman gerek, yoksa konu açamıyorsun.. eğer böyle bir durum olursa ben senin adına konu açabilirim [ee öö ayıptır söylemesi birazjık Jedi'ım da ]) |
|
Başa dön |
|
 |
graphmaster

|
Tarih: Wed Sep 15, 2004 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
peki benim merak ettiğim bişey var. oyunun adı nie raikun ve konusu nedir oyunun.yani karakterin tipinden adı zortinin maceraları olması gerekmiş gibi geldi |
|
Başa dön |
|
 |
Bonus
![]()
|
Tarih: Sat Sep 18, 2004 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
burak hep böyle isimler bulur, okulda da böyleydi |
|
Başa dön |
|
 |
Takashi

|
Tarih: Sat Sep 18, 2004 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
NOT: Aşağıda yazdıklarım sadece benim görüşlerimdir!!
Çocuklar böylesi beyhude çabalamalarla ve hava-civa ile kendinizi yıpratmayın, demonuzu yapın, kitlelere sunun ondan sonra şirketiz mirketiz die uçun ortalıkta. Aksi takdirde böyle bi rüzgar yapıp havada fazla kalmadan totnuzun üstüne çakılırsınız, bişeyler yapmaya kararlı insanlarıda olaydan soğutursunuz...Zaten bu siteninde tadı tuzu kaçtı, 15-20 yaş arası atakan-azimkar gençlik saolsun buranında suyunu çıkarttı. Hayır yani deniz arkadaşım olmasa uğrucam yok, hele bide bööle muhabbetleri gördükçe uğramaktan sıkılıyorum. Yok şirket kurduk, yok birleştik, yok çok uluslu olduk...Bunlar hikaye arkadaşlar, birşeyler yapacak insan zaten buralarda vakit kaybetmez, adam gibi gider oyununu yapar ondan sonra konuşur....Çoluk çocukla olmaz bu işler |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
Tarih: Sat Sep 18, 2004 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Çocuklar böylesi beyhude çabalamalarla ve hava-civa ile kendinizi yıpratmayın, demonuzu yapın, kitlelere sunun ondan sonra şirketiz mirketiz die uçun ortalıkta |
Raikun demosu çıktı. Bu mesajı yazacağına oyunla ilgili görüşlerini yazsaydın keşke. |
|
Başa dön |
|
 |
Bonus
![]()
|
Tarih: Sun Sep 19, 2004 11:50 am Mesaj konusu: |
|
|
evet aynı fikirdeyim, ayrıca bizim burda konuşabilmemizin tek sebebi bişeyler yapıyo olmamızdır aksi taktirde burda konuşmaya yüzümüz olmazdı, bilmem anlatabildim mi... |
|
Başa dön |
|
 |
EzMaster

|
|
Başa dön |
|
 |
|