Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
istan

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 5:50 pm Mesaj konusu: team fantasy olarak ilk oyunumuz UNKNOWN |
|
|
oyun fantstik bir çağda geçiyor.Türü mmorpg.Oyunun şu an itibari ile 2008de(malesef..) çıkması planlanıyor.Şu an üzerinde 5 kişi çalışıyor.[/quote][/url] |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
lol  |
|
Başa dön |
|
 |
istan

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
efendim |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha fazla bilgi ve sshot istemekteyiz..
Çalışmalarınızda başarılar. |
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
4 yıl sonra kıyamet kopacakmış marduk* geliyormuş haberiniz olsun oynayamadan güme gidersiniz ha..
o zamana kadar ne teknolojiler de çıkar.. eger hic birşey bilmiyorsanız motor yazmaya kalkmayın. hazır olan bir motor kullanın.. böyle topladık 4 sene sonra mmorpg cikarcaz felan demenize gerek yok.. biraz gerçekci olun. hic bi insan toplugu 4 sene bi arada durmaz..
ve son olarak önce birşeyler yapın sonra reklam yapın.
*marduk: dünyanın yörüngesini değiştirecek büyük gezegen (galiba yamulmuyorsam öyle birşeydi)[/quote][/url] |
|
Başa dön |
|
 |
Nomax

Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
team fantasy olarak fazla fantezi kurmamanızı öneririm...
(-Ne kadar da komikim yaw!) |
|
Başa dön |
|
 |
Comez

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de araba yarışına başladım. En gec 2015 yılına hazır. Korsan almayın sakın  |
|
Başa dön |
|
 |
malihsen

|
Tarih: Mon Nov 01, 2004 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ssleri sabırsızlıkla beklemiyoruz.?!
O zamana kadar kimler gelir kimler geçer |
|
Başa dön |
|
 |
burak575

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
oyunları zaten daha belli değil. adı unknown olduğuna göre "oyunumuz BİLİNMEYEN" manasına gelen bi konu açmış istan. saygı duyuruz vi 4 yıl sizi saygı oturuşuna davet ediyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
TheCotanak

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Milletin moralini ve şevkini bozmaktan fazla bir şey yapmıyorsunuz.
Olduğumuz yerde saymaktan iyidir, haksız mıyım?
Asıl haksız olan sizlersiniz. |
|
Başa dön |
|
 |
Ziyaretci

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
{
TheCotanak += 1 ;
} |
|
Başa dön |
|
 |
istan

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
tür:mmorpg(massive multi-player online role playing game)
hikaye:Oyun esrarengiz bir havaya sahip olacak.Senaryo oyun geliştikçe belirginleşecek.
oynanış şekli:Oyun online olarak internet üzerinden oynanacak.Yani single player olarak değil tüm dünya ile oynayacaksınız...
müzik:Oyuna fantastik bir havaya uygun müzikler eşlik edecek.Ama şu an belli değil.
seslendirmeler:Oyunda çevresel seslere büyük önem verilecek.Ama bazı npc'ler dışında oyun karakter seslendirmeleri olmayacak (Şu an itibari ile..).Ancak mikrofon sistemi ile oyun anında sesli konuşabilecksiniz(tabi isteyenler yazışabilir...).
grafik:Oyun kendi geliştirdiğim grafik ve oyun motorunu kullanacak.Yoğunlukla oyun motoru üzerinde çalışıyorum.Oyun motoru büyük alanlarda yüksek performans sağlanacak şekilde geliştiriliyor.Grafik motoru ise basit ama kaliteli modellemeler yapabilecek.Bu arada oyun tamamen 3B olacak.Yani oyunu istediğiniz açıdan oynayabileceksiniz.
oynanış:Oyun mmorpg türüne büyük yenilik getirmeyi planlıyor.Oyun iki modda bulunacak birinci mod action ikinci mod ise click-interaction olacak.Bunu ilerki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde yazacağım.
yapay zeka:Oyunda npc'lerde kullanılacak yapay zeka, güzel bir mantıkla işleyecek şu anda onun üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz.Tabi bu mantık işlemciye baya yük bindireceğe benziyor.Npcler gerçekten çok akıllı olacak.Grup halinde hareket edecek olan düşman npcler sizi gerçekten çok zorlayacak(grup halindeyken bir çok taktik uygulayacaklar...). |
|
Başa dön |
|
 |
istan

|
|
Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
yanlış yoldan gidiyorsunuz benden söylemesi.. |
|
Başa dön |
|
 |
Tesla

|
Tarih: Tue Nov 02, 2004 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Walla sitede pek ayrintili bir bilgi bulamadim. Screen shotlarda su.jpg falan var?
Keske soyle ufak tefek bir oyun yapsaydiniz once, soyle platform oyunu yada shooter turu bisey. Neyse kolay gelsin deyim,,,,,
Ferit marduk çarpmasi 2008 miydi yoksa 2012 mi? televisyonda soyluyordu ama hatirlayamadim... |
|
Başa dön |
|
 |
|