Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Gord10
|
|
Başa dön |
|
|
gamer_umut
|
Tarih: Sat Nov 26, 2005 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
vaay be:)hele bende gamemakerle yeni oyunumu yapayım,bakalım 5.0 koparabilecekmiyim:) |
|
Başa dön |
|
|
gamer_umut
|
Tarih: Sat Nov 26, 2005 8:09 pm Mesaj konusu: acil yardım etin tırlatacam |
|
|
arkadaşlar kafayı yiyeceğim,arkadaşlar kafayı yiyeceğim!!!!!!!!!!oyunda mouseun ortasıyla ikon değiştirmeye çalışıyorum olmuyo!oysa internet explorerda mouse un ortasıyla sayfayı aşağı yukarı indirebiliyorum,oyunun hatasıda değil,patchli versiyondada,normal versiyondada aynı şey,daha önce olmuyodu.ragnorun verdii yöntem işe yaradı,saol ragnor ama bu seferde bu problem çıktı aman yaa!!40yılda bir pc başına oturdum oyun oynayamıyorum acil olarak help me polease!!!!!!!!!! |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Sun Nov 27, 2005 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Söylemeyi unuttuk; Ragnor'un dediklerini hemen ana menüde yapmaman gerek. İlk önce New Game ile tren istasyonuna gel, ondan sonra hileyi yap.
Çünkü ana menüde sağ mouse tuşuyla cursor modu değiştirilemeyecek şekilde ayarlamıştım; onun düzelmesi için de New Game ile oyuna başlanması lazım. |
|
Başa dön |
|
|
gamer_umut
|
Tarih: Sun Nov 27, 2005 10:23 am Mesaj konusu: |
|
|
sanırım sorun düzelecek sağol,bende virüs felan yüzünden öyle oldu sanıyodum.az kalsın format atacaktım. |
|
Başa dön |
|
|
revenger_jon
|
Tarih: Tue Dec 13, 2005 10:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu oyunu LEVEL'ın CD'lerinden birinde oynamıştım sanki... Hikayesi Blair Witch severleri çok bağlayabilir, ama grafikler HL1 kalitesinde olduğundan atmosferi biraz öldürüyor, ama yinede bazı sahnelerde ürkütücü olabiliyor... Güzel bir çalışma ama bence bir sonrakinde pre-render edilmiş resimler kullanıp herhangi bir programlama diliyle daha kolay bir motor yapmalısın. Fikirler güzel, değerlendirmemek bence çok kötü bir fırsatı kaçırmak olur. |
|
Başa dön |
|
|
revenger_jon
|
Tarih: Tue Dec 13, 2005 10:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
revenger_jon demiş ki: |
Ben bu oyunu LEVEL'ın CD'lerinden birinde oynamıştım sanki... Hikayesi Blair Witch severleri çok bağlayabilir, ama grafikler HL1 kalitesinde olduğundan atmosferi biraz öldürüyor, ama yinede bazı sahnelerde ürkütücü olabiliyor... Güzel bir çalışma ama bence bir sonrakinde pre-render edilmiş resimler kullanıp herhangi bir programlama diliyle daha kolay bir motor yapmalısın. Fikirler güzel, değerlendirmemek bence çok iyi bir fırsatı kaçırmak olur. |
pardon sonunu yanlış yazmışım. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Tue Dec 13, 2005 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Belki Lvl-Underground'da demosunu oynamışsındır; çünkü Lost In The Nightmare'ın full versiyonu henüz Level CD'sinde yayınlanmadı.
Bir dahaki oyunumu gerçek zamanlı 3D olarak planlıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Extatic
Kayıt: Nov 22, 2005 Mesajlar: 11 Nereden: Oyunlar Diyarından
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 12:32 am Mesaj konusu: |
|
|
boşver arkadaşım oyunun süper olmuş takma kafana HL texture ları kullanarak çok iyi iş çıkarmışın. Bunu yapmayanlar bile var. Tek eleştireceğim noktan haritadaki mumlar falan silindirik olsaydı daha iyi olabilirdi. Mantık,akıl ve ipucu oyunlarını çok severim. Hele bide Türkçe ise...
Oyun hayatında başarılar.... Bi gün bende yaparım inşallah... |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 4:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Sağol Zaten bu gelen yıkıcı eleştiri falan olmadığı için kafamı takmak aklıma bile gelmemişti (ki zaten oldukça olumlu bir eleştiri). TrGamer'da filan çok daha kötü ve yıkıcı olan yorumlar almıştım ("Be ne biçim adventure oyunu, hiç tabanca kullanmıyoruz, Kantır gibi değil!" gibi beyinli yorumlar XD ) |
|
Başa dön |
|
|
white_flame
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba Gord10. öncelikle böyle bir oyunu yapıp bizimle paylaştığın için hem teşekkür hem de tebrik ederim. belki sinirleneceksin, burada da mı karşıma çıkıyor diye ama azmin ve başarın beni etkiledi ve bazı şeyleri söylemek zorunda olduğumu hissettim. anladığım kadarıyla üniversite sınavına hazırlanıyorsun. ben eskişehirde makine müh. bölümünde okuyorum. aldığım puanla daha iyi bir yere giremeyeceğimi düşünerek yazdığım bir yerdi. sana demek zorunda hissettiğim şey şu. eğer ileride bu mesleği yapmak istiyorsan şimdi sıkı bir çalışmaya girmelisin. ben bu işlere büyük ilgi duyuyordum. ama bir bilgisayar mühendisliğini kazanamadım. yatay geçiş için kastım ama olmadı. şimdi ilerde yapmak istediğim meslekten çok farklı bir pozisyonda ilerliyorum. bunların hepsini sen de biliyorsundur.neyapayım tutamıyorum kendimi. canını sıktıysam üzgünüm.
diyeceğim, ilerde bu meslekle profesyonel olarak ilgilenmek istiyorsan şimdi derslerine çalışmalısın.
tekrar tebrikler ve diğer projelerinde başarılar. |
|
Başa dön |
|
|
Gord10
|
Tarih: Wed Dec 14, 2005 7:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Burda da mı karşıma çıkıyor?
(derslerim bence yeteri kadar iyi) |