Ana Menü
· Ana Sayfa
· Dosyalar
· Dökümanlar
· Forum
· Günün Resmi
· Haber Arşivi
· WWW Linkleri
· Üye Listesi

Forumlar

strncpy ve strncpy_s
 Konu adi : Borland c++ Builder ile Amiral Batti
 Rady10 - YerliOyun
 Kabusta Kaybolmak
 Konsol da programı bekletmek
 Oyun programlama icin hangi programlama dilli ?
 flash! şanlıurfa bilgisayar oyununda(no rapid)
 Sevgilim Olur musun?
 Directx'e başlamak isteyenler bi bakın
 PSP programlama
 Flash tan php
 Bilgisyr oyunu yapmam için üniverstde hangi bölüme girmeliym
 www.arshiv.gen.ms
 Cimg.h ilgilenenler icin
 müttefik oyunu

Konu Disi
 Emraah
 Yeni sitemiz açıldı
 Kalp krizi durumunda ne yapılmalı?
 Oyun sektöründe hangi görevde çalışmak isterdiniz?
 Takım arkadaşı sorunu
 msn de renklı nıck
 pc hata veriyor ! YARDIM!!
 Gülmek isteyenler Buraya
 İnanılmaz hl 2 modu görüntüsü
 Computer Languages History

[ Forumlara Git ]

oyunyapimi.org: Forums

www.oyunyapimi.org :: Başlığı Görüntüle - Haftaya Bir Türk oyunu Çıksa
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   LoginLogin 

Haftaya Bir Türk oyunu Çıksa
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vmeydaneri

Nereden: Ankara

MesajTarih: Sat Jan 01, 2005 10:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu yazi bastan asagi mantik hatalari ile dolu zaten ...
Baslik dahil..
Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sezgin

MesajTarih: Sat Jan 01, 2005 11:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi ben anlamadım haftaya türk oyunu çıkıyo mu çıkmıyo mu?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Norman

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 1:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oyun istersen bu hafta bitmiş olsun... ses efektleri, senaryosu, kendisi, digital olarak herşeyi!

BİLMEN GEREKEN BİRŞEY VAR Kİ: O DA OYUNU YAPMAKLA PİYASAYA SÜRMEK ÇOK AYRI ŞEYLER...

Önce kültür bakanlığı ki bunlar oyunun 5 adet full sürümünü istiyor ve en az 1 ay izin çıkartmıyorlar tabii içerde tanıdığın varsa o ayrı!

Sonra CD bastırmak --------- bayilere verecek kişiye para payılmak vs. bu arada hiç bir zaman senin belirlediğin fiyatta olmaz... o ayrı!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör
3doyun

Nereden: istanbul

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 3:59 pm    Mesaj konusu: arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver

RESMİ AÇIKLAMA :

Arkadaşlar Dün Bildiğiniz Gibi Oyunu Yapar Yapmaz Size Yayınlayacaktım.
tam 9.500.000 Bin Tl yaklaşık 9 saat 30 Dakika Bu oyunla Int. Cafede Uraştım.
Baktım Olmadı Dedim Evde Olur Gene Hata verdi WinXp Yi Sildim Tekrar Kurdum Tekrar Çalıştırdım Oyunu Olmadı bende Küfür Ettim Tek Bir Tuşla Sildim. DELETE

Şimdi İse İşin En Sağlamı Olan Oyunu C++ Programlama Dili ile Yapacam. Eğer Bana Yardımcı Olacak Varsa veya Kral Games Camiasına katılacak Olan varsa Benimle MSN Yoluyla İrtibata Geçebilir. Bide Sizlere Birşey Diyecem Arkadaşlar Eğer CS ye Benzer " Türk: KANTIR " isimli Bir MOD FPS Oyunu Yapsak Olurmu ? Bu Soruyuda Cevaplarsanız Sevinirim. Ayrıca Dün Yaptıklarım O Paraya Değermi ?

Tüm İlgi Ve Desteğiniz İçin Teşekkür Ederim.
Saygılarımla ...

msn: realturkgame@hotmail.com

Haftaya bir Türk Oyunu Çıkmıyacakta Haftaya Eğerki Doğru Düzgün Bir Oyun Yapabilirsem ondan Sonraki hafta tanıdık (akraba) ile görüşüp t.c kültür bakanlığında işlemleri halledecez. işte Internet Üzerinden Online satış Yapacağım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
harzememo

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 4:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LOL^2 komedi yaa, bir de resmi açıklama felan demiş... Laughing
kardeş 3d Game Studio ile bişey yapamazsan C++ ile mi yapabileceğini sanıyorsun? kendini kandırmaya devam et...
bilindiği üzere büyük oyunlar direkt c++ üzerinden değil script dilleri ile yapılıyor. (hatta kaliteli oyun motorlarının sitelerinde "you may use c++ directly if you are crazy enough" falan yazar, c++ gereksiz ve zahmetlidir... ) 3dgs yi kullandım biraz ve oldukça anlaşılır yapısı ve script dili var. pek çok kişi istediği projesini çok rahat gerçekleştirebilir. ve hatta para da kazanabilir. ama senin gibi bazı kendini bilmezler yok motor yazacam, yok oyun yapacam yok şu yok bu diyerek ancak kendilerini kandırır ve vakit öldürürler. en sonunda hiçbirşey yapamadan söner giderler.

ayrıca sen bişey yapmamışsın bile. ancak quake haritası indirip duvarlara kaplama atayıp(kaplamalar bile kendinin değil) "derlemeye bile üşenip!" editorden 2 resim gösterdin. Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
3doyun

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:01 pm    Mesaj konusu: valla Alıntıyla Cevap Ver

Ben ne bilim quake haritası olduğunu (hiç quake oynadınmı diye sor bari)
ikincisi hem benim için artık boş iş onla uraşmak ben kendim yapacağım bişeyler üretmeye çalışıyom şimdiki projem ise 0 dan başlıyacağım counter-strike tarzı bir oyun ... ok

Hadi Görüşürz .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sith

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

*tum basligi satir satir, ince ince, sakince okur*

sebastiyan.. bana ordan 14 numarali odunumu getirirmisin?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TheCotanak

Nereden: Istanbul

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sith, kızılcık sopanı ödünç alabilir miyim?
Vallahi çok kısa sürecek.. Söz.

Gel buraya canım..
Başa dön
vmeydaneri

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunlar bana bir sey hatirlatti daha once bu forumda boyle bir sey olmustu ve bunun uzerine arkadaslarda kendi baslarindan gecen olaylari anlatmislardi:

Harzememo:
Alıntı:
bu arada ben çok süper bir oyun yapıyordum. sene 1999; doom 4 ü yazmaya başlamıştık arkadaşlarla. tabii 3. sünün çıkışı uzayınca 4. sünü bekletemedik, o kadar "az daha bekleyin, birazdan çıkar" dememize rağmen uçtu sidiler. o zamanlar boş sidi pahalıydı, ne paramız gitti bu uğurda: 20 sidi idi. zaten onlar uçunca bilgisayara da bi haller oldu, yemeden içmeden kesildi, bi türlü program yüklenemez hale geldi ve 17 ağustosta göçtü....

Cjungie:
Alıntı:
aynısı bize olmuştu bir zamanlar. şirkette çalışıyorduk 17 kişiydik. gold oldu tam basıma yollıycaktık oyunu, bi arkadaşla atıştık, ben de binayı ateşe verdim (umarım bunun anlamını biliyorsunuzdur).

Cjungie:
Alıntı:
ehe daha güzeli de var:

bu yaz süper bir oyun motoru yazmıştım. hl2 fln halt etmiş. tam derleyecektim, bilgisayar kitlendi, birşeylere basarken bir de baktım tüm kodlar silinmiş , virüs varmış bilgisayarda. ah be. şimdi trilyonerdim , heygidi heey...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör E-Posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
harzememo

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
*tum basligi satir satir, ince ince, sakince okur*

sebastiyan.. bana ordan 14 numarali odunumu getirirmisin?

"seç abi : "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
3doyun

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:28 pm    Mesaj konusu: şş vedat abi bana bir uzi Alıntıyla Cevap Ver

vedat abi bana bir uzi verde şunların şeyinden vurim Smile
Başa dön
TheCotanak

Nereden: Istanbul

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En sağdaki leziz. Muazzam.

Onu bırakalım şimdi de;

3doyun, sen ciddi misin?
Hayır, şaka yapıyorum de, gülelim bizde mesela.. Nasıl?

Ben ki sinirlenmeyen, bugüne dek hiç dellenmemiş forum insanı, bu noktada çığrımdan çıkıyorum.

Arkadaşım, oyun yapıyorum diyorsun.. Haftaya çıksa ne olur diyorsun.. Sonra neden hata verdiğini bile çözemeden yaptığın oyunu -ki bunu 9 buçuk milyon verip net kafede hazırlamışsın- tek tuşla silebiliyorsun.. WinXp silip yeniden kurmadan önce hatayı gerekirse günlerce araştırman gereken yerde sen oyun 1-2 gün içinde hazır olmalı mantığıyla kendini gaza getiriyorsun..

Bir kere, Norman'ın söylediklerine tamamen katılıyorum ve ekliyorum, sen bir oyunu bu kadar kolay yapıp, piyasaya bu kadar kolay mı çıkarabileceğini zannediyorsun.. Varsa bunu bir yolu, söyle.. Hatta üşenme, 3 dakikada oyun yapabilme yeteneğini konuşturup 3 dakikada bununla ilgili tutorial yaz ki deniz siteye ekleyebilsin, biz de engin bilginden yararlanalım..

Sen ne derece dalga geçersen, biz de o derece dalga geçeriz. Bunu unutma ve bir dahaki mesajlarını atarken düşün bence.. Yapmadığımız projeyi, yada belli bir kızmı tamamlanmamış, ar-ge si yapılmamış projemizi bir buraya başlık oalrak açıp bahsediyor muyuz? Peki ortada fol ve yumurta kavramı bile olmayan insanların -ki seni bu gruba dahil ediyorum- burada bas bas oyunum çıkıyoor diye bağırdıklarından 3 gün sonra oyunu yapmayı nedense bir mazeret bulup bıraktıklarını görmüyor muyuz?

Haksızsam söyle.. Ya da dur dur, söyleme.
Devam edicem çünkü..

Yeni projen cs türü bir oyunmuş.. Bravo diyorum sadece. Utandır beni.
Yanaklarımı kızart.. Gözlerimi doldur..

Hayalperestliğini kendine sakla. Hiç bir şey kolay değil, belki bir kaç sene sonra görürsün bunu.. Ha pardon... Yaş kaç?
Başa dön
vmeydaneri

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3dOYUN:

Arkadasim burda icerik olarak yaptigin sey dogru degil benden destek bekleme goruslerine ve dusuncelerine katilmiyorum ..

Cok sacma yukardaki yazilari okursan anlarsin.

Bu kadar basit dusuncelerle ve hareketlerle bir yere varamassin ..

Bir seyler yapmak istiyorsan cok calisip ogrenmek gerek.Calisip ogrenmeye basliyincada ne demek istedigimi anliyacaksin her sey bu kadar basit degil.Bir oyun yapmak icin kac kisi calisiyor biliyor musun?

Kac tane muhendis , grafiker bu adamlar bilgi sevyesi olarak en ust seviyede insanlar ama onlar bile bazen guzel oyunlar cikaramiyo ki sen daha yeni baslamis amator birisin ..

Bu yaptiklarin dogru degil tabi bu dusuncelerde olan ve buruya takilan bir cok insan var bunlar yanlis ....

BENCE BIRININ ACILEN OYUN YAPIMINA NASIL BASLANIR DIYE BIR YAZI DIZISI HAZIRLAMASI GEREK BU ISIN NE KADAR ZOR OLDUGU EMEK ISTEDIGI VE BIR KISININ YAPABILECEGI BIR SEY OLMAGINI ANLATMASI GEREK SITE YONETICI VE SAKINLERINE DUYURU YOKSA TEKRAR TEKRAR BOYLE SEYLERLE KARSILASACAGIZ OYSAKI BOYLE BIR YAZI OLSA BU TARZ DUSUNEN INSANLARI BU YAZIYA YONLENDIRIR VE ONLARI BILGILENDIRMIS OLURUZ .............................
Başa dön
3doyun

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:41 pm    Mesaj konusu: ok Alıntıyla Cevap Ver

tamam abi benim yaşım 16 , ben sen ne dersen ona göre haraket edecem gerçi önceden demiştin c öğren diye ama ... malesef ben işin kolayına gittim. ama şimdi c öğrenmeye azimliyim. [ bu arada herzamemo arkadaştan(veya abimden) özür dilerm] işte işin sonu bu oldu. neyse.

vedat abi ben sen ne dersen ona göre haraket edecem inş. senin dediklerine göre haraket edersem c programlama dilini öğrenirim.

(haraket edecem derken yani dediğini yapacam)

Teşekkürler ve beni affedin...
Başa dön
3doyun

MesajTarih: Sun Jan 02, 2005 5:42 pm    Mesaj konusu: devamı.. Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar burdaki bilgiler yetmiyor... bana başka dökümanlar felan yollarsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.oyunyapimi.org Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız