| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
UzMaN

|
Tarih: Sun Jan 02, 2005 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kaan Ertemin 'erdener abi' karakterini koyalım bence foruma,zira bu tür konularda en iyi cevabı kendisi verir.
- erdener abi,haftaya bir türk oyunu çıksa nasıl olur?
- Çekil evladım yolumdan!
bkz. erdener abi
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=erdener+abi |
|
| Başa dön |
|
 |
nightwolfcem

|
Tarih: Sun Jan 02, 2005 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
kriz geldi nediyim sizemi gülsem 3doyun nickli arkadaşa mı gülsem
yoksa hepinizemi karar veremedim.
3doyun nun yaşı tutmadığı ve aklı ermediği için size gülüyorum. kusura bakmayın ama biraz komedi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nomax

Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Sun Jan 02, 2005 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bende 16 yaşındayım...akıl yaşta değildir... |
|
| Başa dön |
|
 |
vmeydaneri

|
Tarih: Sun Jan 02, 2005 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet nomax dogru soylemis isin garibi tam ben yazacaktim benden once davranmis:
-Duyduguma gore HL ye ilk CS modunu hazirliyan kisi 16-17 yasindaymis ..
Bu islerde yasa degil bilgi sevyesine bakmak lazim ....
*Ama tabiki arada bilmedigi halde biliyorum diyenler cikiyo onlarada arada guzelce anlatmak lazim........... |
|
| Başa dön |
|
 |
nightwolfcem

|
Tarih: Sun Jan 02, 2005 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| tamam pardon beyler!!! özr hatalıyım |
|
| Başa dön |
|
 |
traubleman

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben 3doyun isimli akadaşı destekliyorum ve tebrik ediyorum...
Böyle düşünceleri olan bir inasnın yanında her işi yaparım çay götürüp getiririm kül tablalarını boşaltırım gidip sigara filan alırım...
Nesye...
sitede bazen biri bi mesaj yazılıyor aynen şu bizim acilen counter gta vs..
gibi bi oyun yapmamız gerekiyor..Böyle bir oyun yapmak için neler gerekiyor....
Şimdi bu mesaj çok acil yani şu-->arkadaşlar bi 15 dakikam var bu 15 dakkada bir işletim sistemi yapmam gerekiyor nasıl yaparım gibi gayet makul ve mantıklı bi mesaj....
deniz bence bi başlık açın hiç bilmeyen ve oyun yapacam diyen kişiler direk orayı okusunlar gereksiz mesaj yazmasınlar...Ve orada oyun yapmanın zorlukları anlatılsın amaç caydırmak değil gerçeği göstermek olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
ferit

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
| tarablemen sen hangi forumlara yazıyorsun.. başka bi forumdan mı atıyon mesajları.. zaten o dediğin başlıklar var ama gören mi var araştıran mı var.. herkes pata küte gelip mesaj çakıyor.. forumlarda en üste yeni başlayanlar kısmında gerekli açıklamar zaten var... |
|
| Başa dön |
|
 |
Norman

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 3:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de 7 yaşımdan gün aldım ama C biliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Norman

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
9 aylıkken öğrenmiştim şimdi pro yum ve bu tarz mesajlar yazarak ta ne kadar gereksiz bir insan olduğumu gösterdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
traubleman

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
siteye bugün üye olan biri bi konu hakkında bilgisi olmayan adam bakıyor sorulan sorulara cevap veriliyor bende oyun nasıl yapılır diye bir sorup öğreneyim diyor bundada hiç bir hata görmüyor ki kendince haklıdır. bunu başka türlü önlemen imkansız dana gözü kadar site açıldığında görünen bir yazı koymadan bunu önleyemezsin..
Yada site kaydına lütfen bu güne kadar yazıolmış tüm yazıları okuyup sonra yeni başlıkla soru sorun demen gerekir.
Veya kayıt yaparken yeni kaydolan kullanıcının OPENGL DIRECKX
VS VS... bilgisini ölçüp başarılı olanları siteye üye yaparsan olur...
Daha ne diyeyim birazda başkalarının yerine koy kendini öyle düşün bu yeni başlıyorum ne yapmalıyım diyen adamların yerine koy ondan sonra böyle böyle yapmıyorlar diye konuş bende istemiyorum bu kadar yeni başlıyorum mesajını ama adamlarda bi yerde haklı ..
o halde burda aslı soru şu olmalı KİM HAKSIZ... |
|
| Başa dön |
|
 |
cjungie

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| vmeydaneri demiş ki: |
Bunlar bana bir sey hatirlatti daha once bu forumda boyle bir sey olmustu ve bunun uzerine arkadaslarda kendi baslarindan gecen olaylari anlatmislardi:
Harzememo:
| Alıntı: |
| bu arada ben çok süper bir oyun yapıyordum. sene 1999; doom 4 ü yazmaya başlamıştık arkadaşlarla. tabii 3. sünün çıkışı uzayınca 4. sünü bekletemedik, o kadar "az daha bekleyin, birazdan çıkar" dememize rağmen uçtu sidiler. o zamanlar boş sidi pahalıydı, ne paramız gitti bu uğurda: 20 sidi idi. zaten onlar uçunca bilgisayara da bi haller oldu, yemeden içmeden kesildi, bi türlü program yüklenemez hale geldi ve 17 ağustosta göçtü.... |
Cjungie:
| aynısı bize olmuştu bir zamanlar. şirkette çalışıyorduk 17 kişiydik. gold oldu tam basıma yollıycaktık oyunu, bi arkadaşla atıştık, ben de binayı ateşe verdim (umarım bunun anlamını biliyorsunuzdur). |
Cjungie:
ehe daha güzeli de var:
bu yaz süper bir oyun motoru yazmıştım. hl2 fln halt etmiş. tam derleyecektim, bilgisayar kitlendi, birşeylere basarken bir de baktım tüm kodlar silinmiş , virüs varmış bilgisayarda. ah be. şimdi trilyonerdim , heygidi heey... |
|
Benim burda dediklerim ilk mesajla dalga geçmek içindi, ciddiye almasın konuyu bilmeyenler diye söylüyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
vmeydaneri

|
Tarih: Mon Jan 03, 2005 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende o yuzden koydum zaten  |
|
| Başa dön |
|
 |
tetanoise

|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 11:44 am Mesaj konusu: |
|
|
bende oyun yapmıştım ama satmak istemediğim için torunlarıma saklamaya karar vermiştim
hadisenin uzerine dayanamayip beyinsiz brinkster alanıma koydum
http://www21.brinkster.com/tetanoise/game/game.htm
süper oldu...TNT2 kartta (16 MB) 65-70 fps basiyordu...
hatta mermi bile alabiliyordunuz yerden, duvara şarjör boşaltabiliyordunuz vs...
aslında bi runtime error da vermiyordu benimkisi, ama dedim ya: hep torunlarıma saklamak istemiştim...kısmet değilmiş
komik
çok güldüm hakikaten...
birde buralardan uzak kalmışım onu anladım
muhahahaha!
PS: Sakın açılan sayfayı ciddiye almayın...Level design ve lighting setup amaçlı tek bölümlük beyinsiz bir 3DGS haritasıdır...Ama en azından Quake'den bozma değildir onu söyliyeyim...çizene kadar, ışıkları doğru ambient'a ayarlayana kadar canım çıkmıştı
Sene 2004 aylardan Şubat'dı... |
|
| Başa dön |
|
 |
harzememo

|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
@tetanoise : hocam güzel görünüyor... yani heryerde aynı kaplamayı kullanıp bu kadar gösterebilen pek az designer vardır. tbr |
|
| Başa dön |
|
 |
madprogrammer

Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 290 Nereden: İstanbul // Üsküdar
|
Tarih: Tue Jan 04, 2005 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu konuya güleyim mi ağlayayım mı duke-nukem forever'a döndü bu iş herifler zati oyunun ismini forever koyduu anda yapım aşamasının uzunluğunu çakmıştım (ne alaka şimdi : bilmem vardır bi aalakası ) neyse tetanoise baba bitirmişsin işi yafs güzel cidden kaplamalar da hoş durmuş valla hoş bak gelme hoş dedik yaaa gelmeeeee
[quote = "harzememo"]@tetanoise : hocam güzel görünüyor... yani heryerde aynı kaplamayı kullanıp bu kadar gösterebilen pek az designer vardır. tbr[/quote] *katılıyorum* Kenan Işık: Emin misiniz Hayır MaD'im (ıyyy espiriye baaaak) yafs cidden vmeydaneri'nin dediği gibi bir tutorial lazım bu siteye gerçi var ama son kullanma tarihi geçti... neyse bu kadar stres atma eylemi yeter bilmem bu gün nie böle baskı var üzerimde ama açıkça söyleyeyim ki 3doyun nickli arkadaşın vmeydaneri'nin dediklerini yapması lazım işe c ile başlarsa daha kolay öörenir döküman da istemiş verelim bir iki link faydalansın:
istemediğin kadar link barındırıyor=
http://www.gustavo.net/programming/c__tutorials.shtml
isteyip de arasan bulabileceğin fakat aramadığın için bulamadığın ve haliyle hayal ve düş ibaresi yapamadığın kadar link içeren başka bir site=
http://www.freeprogrammingresources.com/ctutor.html
şimdi burada iseeeeee (*keeees* ok abi kızmayın)=
http://cplus.about.com/cs/ctutorials/
bu tutoriallar evinizi şenlendirecek flash flash flash şimdi sadece 0YTL'ye bu kazığı kaçırmayın tam tamına 10 kupon diil 50 kupon diil 0 kupona sizin hadi buyrun (ilk kupon ve haliyle son aslında ilk falan da yok... [uzaaar gideer])=
http://www.its.strath.ac.uk/courses/c/
ve 3doyun adlı kişi amcaların amcası ermişlerin ermişi dervişlerin dervişi bilmişlerin bilmişiii google amcadan aramayıp da bulamayacağı bir link deposu=
http://directory.google.com/Top/Computers/Programming/Languages/C/Tutorials/
artık öğrenmezsen c'yi (* eeee naparsın uleeeyn * yok abi bişi demedik ) neyse iyi öğrenmeler...
- This message is / was powered by MaD -
Alıntı-Çalıntı-Ve hatta ve hatta Kırpıntı-Tıklama-Yeme-Laf etme gibi işlemleri bu mesaja uygulayabilirsiniz. (C) √4020025 by MaD[/url] |
|
| Başa dön |
|
 |
|