Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TheCotanak
|
Tarih: Mon Mar 14, 2005 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence 3d kalmalı.. Ancak gerçekten zor seçiliyor görüntü. O nedenle bence yansımayı biraz düşürüp poligon sayısını artırmalı, böylece smooth yüzeyler elde etmelisiniz.. Ondan sonra da gerekli kalite ayarlamaları vs.. |
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Tue Mar 15, 2005 3:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Taslar uzerine bir calismamiz olacak. |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Wed Mar 16, 2005 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Polygon sayisini bayagi bir artirdim boyle nasil gozukuyor sizce?
NOT : bir ustekini yanlislikla attim yani yanlis link o yuzden moderatorlerden bir kisi yenitaslar3.jpg i kaldirabilir mi? |
|
Başa dön |
|
|
TheCotanak
|
Tarih: Thu Mar 17, 2005 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Daha iyi. |
|
Başa dön |
|
|
gamexa
|
Tarih: Thu Mar 17, 2005 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Guzel fakat isiklandirma yanlis gibi... |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Thu Mar 17, 2005 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
isiklandirma icin vertex light koymustum degistircem onu su an baska birsey uzerinde ugrasiyorum vakit kalmiyo hepsine |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Mon Mar 21, 2005 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet istedikki bazi seyleri gorun gerci oy.org dan 3-4 kisi oynadi ama sizde oynayin diye ufak bir test surumu cikardik tabi test dedik diye hatalar yok degil bilindik hatalar var onu okubeni.txt ye yazdim ama bu hata testi degil sadece arabirim ile elf in haberlesmesini gosterme amacli bir test indirip bakabilirsiniz.
DOSYA:
http://mosengine.inativa.com/dosya/setup.zip |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Tue Mar 22, 2005 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
sizce modelleri bu piyondaki gibi mi yapsak daha iyi olur ?
sadece deneme maksatli koydum gerci usteki dosyayi indirip yorum yapanda olmadi ama....
|
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
ben indirdim de yorum yapcak vakit bulamadim..
fena olmamış ama taşlar hoş gözükmüyodu. bide geçişler çok hızlı animasyon felanda eklerisn zaten daha soft geçer taşlar..
bu farklı taş olayını chessmaster daki gibi opsiyonel ayarlayin isteyen fantasstik oynar isteyen düz taşlarla oynar..
bide bilgisayar yavaş düşünüyo gibi geldi bana ama tabi onun sizle bi ilgisi yok
projenin sonunu merakla bekliyorum.. başarılar.. |
|
Başa dön |
|
|
ebleda
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 2:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Gorsellikle iligli kisimlarin cevabini Vedat'a birakiyorum . Ben bilgisayarin yavas dusunme olayini cevaplayim:
Elf butun zaman kontrollerini destekliyor. Ne var ki indirdiginiz testte Elf'e her hamle basina toplam 2 saniye dusunme suresi verildi. Elf ne bundan once nede bundan sonra hamle yapiyor. Hangi makinada olursa olsun bekleme bu surumde 2 saniye olarak ayarlandi. Makinaniz ne kadar hizli ise bu 2 saniye icersinde Elf o kadar derin dusunerek hamle yapacaktir. Yaptigim testlerde Elf 1400mhz'lik bir makinada 2 saniye icersinde 7 hamle derinlige inebiliyor. |
|
Başa dön |
|
|
kroniqque
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
test sürümü bende çalışmadı
Hata mesajı:
Acilan extention: GL_ARP_Vertex_Program ekran kartinizca desteklenmiyor.
Ekran kartı : Intel 82845G/GL/GE/PE/GV, 64MB onboard |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet su anki test surumunde ekran kartinin :
-Multitexture
-Vertexprogram
desteklemesi gerekir calismasi icin.
Fakat buna cozum buldum artik bu uygulamalari desteklemeyen ekran kartlarinda 2d olarak calisacak yani 3d goremiyeceksiniz ama 2d olarak elf 'e karsi oynuyabilirsiniz.
Su anda zaten onun uzerinde ugrasiyorum sanirim 2. test surumunde bu hatalar duzeltilmis olur veya ben oyle umuyorum
Zaten bunun icin bir cok test surumu cikaracagiz..
@ferit:
Modellerin kotu gozukmesi birazda isiklandirma ve doku seciminden dolayi oldu sanirim onlari duzeltebilirsem daha iyi gozukecek.. |
|
Başa dön |
|
|
deniz Site Yöneticisi
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence test sürümlerine arb_vertex_program felan karıştırmayın, yoksa potansiyel test edici insanların çoğunu kaybedebilirsiniz. zaten vertex programlık ne yapılıyor ki, gerek var mı? bari en azından ogl1.2 için bi profile felan olsun.. |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Wed Mar 23, 2005 4:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aslina bakarsan ben daha cok shader agirlikli calisacaktim o yuzden bunlari ekliyordum ama anladigim kadariyla oyunu oynamak isteyenlerin donanimlari buna musade etmiyecek bu yuzden bu hatami telafi etmek icin 2 .test surumunde artik bunlari desteklemeyenlerde 2d calisacak boylece bu sorunda ortadan kalkacak...
Su an bunun uzerinde calisiyorum 2. test surumunu herkes oynuyabilir... |
|
Başa dön |
|
|
vmeydaneri
|
Tarih: Thu Mar 24, 2005 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
@kroniqque :
Senin icin multitexture ve shader i kaldirdigim bir deneme yaptim sanirim bu sende acilacak ama FPS olarak cok yuksek bir sey bekleme cunku ben bile 45 FPS (Geforce fx 5200 var bende) o yuzden 2. test surumu hazirliyorum fakat sende bu versiyon kac fps caliscak merak ettigim icin bu tarz sorun yasiyan arkadaslar icin yeni bir deneme yaptim indirip bi bakabilirseniz cok sevinicem eger gene bir sorun yasarsaniz cekinmeden yazin onuda cozmek icin ugrasirim..
Test edenler:
islemci : ?
ram : ?
ekran kartini: ?
yazarlarsa bizim icin cok iyi olucak saygilar...
DOSYA:
http://mosengine.inativa.com/dosya/setup2.zip
YENI RESIM:
|
|
Başa dön |
|
|
|