Şu anlık tüm büyük hayallerim suya düştü. Çok üzgünüm. Herzamanki gibi yaparsak yine kendimiz bişeyler yapacağız. İşlerimizi gizli yürütmek niyetindeydik. Fakat kişi eksikliği, beni bu yazıyı foruma yazmaya itti.
Bir ekip oluşturduk. Kendimiz için açtığımız bir forumda tartışmalar, görüşmeler yaptık ve ortak kararlar aldık. Grafik tasarım konusunda hiç problemimiz yok. Yeterince bilgiliyiz. Konservatuar mezunu uzman bir ses sanatçısı ile birlikteyiz ve seslendirmede de hiçbir kaygımız yok. Senaryo hazır. İddia ediyorum, hiçbir Türk oyununun senaryosu bu denli iyi ve sağlam değil! Programlamada da 1 tane ileri düzey programcı arkadaşımız var ancak 1 kişi yeterli değil.
Buraya bu yazıyı yazmaktaki amacım bizim yanımızda yer alacak başka programcı arkadaşlar bulmaktır. Open GL ile C++'da iyi derecede programlama yapabilen ya da yayabileceğine inanan, programcı arkadaşların yanımızda olmasına ihtiyacımız var. Kısa sürede işlere başlamak niyetideyiz!
Rica ediyorum. Konu ile ilgili ve de bilgisinin iyi olduğunu düşünen arkadaşlar! Bir kez görüşmekten birşey çıkmaz. Gelin msn'de konuşalım. Ekip ruhu içinde, adil bir şekilde çalışarak birlikte olalım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız