Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lion
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 11:16 am Mesaj konusu: Surlar Oyunu (Yapım www.ozguruz.net ) |
|
|
beni 2 diyarbakırlı ve bir azerbaycanlı arkadaş düşündükki Surlar adlı bir 3D oyunu yapma bu günden itibaren projeyi çiziyoruz Surlar adlı oyun yani diyarbakır surlarını ilgilendirecek bir oyun kısacası şöyle düşündük oyun hep surların içinde geçecek korko şeklinde olacak biz bunu daha öncede düşünmüştük ama aramızda Dilleri codlarını yazan birisi yoktu ve en sonunda birisi çıktı ve o bize kodlamaları yapacak ben bu gün oyunun storysini (hikaye) hazırlayacağım arkadaşlar ise karakter çizimi ile uğraşacaklar eminimki türkiye de en iyi oyunlar arasında yer alacağına tabiki bu sitedeki bazı arkadaşlar kadar iyi olmasakta yine elimizden gelen en iyisini yapacağız umarım sizlerede bizlere bazı konularda yardım edersiniz çünkü ilk defa bir 3D oyunu yapacağoz ben biliyorum ben elimi bu oyana attım mı en iyisini yapacağımı. Çünkü ben bir şey yaparsam eğer mutlaka onun hakkını vermeliyim. istemem biri oyunu oynadığı zaman arkadan küfür atmasın bilmem burayı nasıl yapmış hatalı felan demesini istemem, Vallahi helal olsun demelerini beklerim onun içinde gece gündüz bu oyunla uğraşacağım şimdiden herkese başarılar |
|
Başa dön |
|
|
sinan
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Kollay gelsin |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
Kayıt: Jan 24, 2003 Mesajlar: 1134 Nereden: Bakırköyden.Yeni taşındık da...
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Kolay gelsin, daha düzgün bir Türkçe kullanman dileğiyle... |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
özür dilerim , ne yapmadığımı bilmiyorumki sende 4 ay sizde 4 günde 2 saat uyumasanız sizde sersem olursunuz ben şimdi monitörü zor görüyorum ve ellerim uyuşmuş başka tuşlara basıyorum yanlışıkla kısacı beyin durmuş neyse bundan sonra düzgün türkçe kullanırım merak etmeyin |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
İngilizce kelimeleri de uykusuzluktan dolayı mı kullanıyorsun? ingilizce kelime kullanıp parantez içinde türkçe anlamını yazman beni çok rahatsız etti.Terim olsa neyse... |
|
Başa dön |
|
|
ferit
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım birde her başlığı açışında şu sitenin reklamını yapmasan.. |
|
Başa dön |
|
|
proximity
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Projenizle ilgili ekran görüntüsü var mı? Varsa görmeyi çok isteriz. Başarılar |
|
Başa dön |
|
|
LocKman_HacKim
|
Tarih: Mon Nov 14, 2005 4:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar (yani oyunu yapan arkadaslar), madem böyle bir oyun yapacaksiniz.Oyunu oyle bi yapinki senaryosu ve grafigiyle herkesi buyulesin.Oyun grafigiyle kendini göstermese bile senaryoyu konusturun bu oyunda! Oyunun adi "Surlar" olacagina gore sanirim oyun Surlar da ve bi takim mekanlarda gececek.Onun icin oyunun senaryosu diger oyunlara gorede farklilik gosterecek, gostermeli!
Oynanis tarziylada oyuncuya vay be dedirtmeli bence.Tabi ki boyle bi oyun yapmak kolay degil ama madem boyle bi projeye basliyorsunuz uzun ugraslar sonunda neden olmasın?
Bizim eloglundan ne farkımız var!
-Hım biraz maddi fark olabilir.
Arkadaslar sizlere kolay gelsin.
iyi calismalar. |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu oyunu biz böyle ufak tepek düşünmüyoruz. Yani türkiyede yankı uyandıracak şekilde olmasını istiyoruz dediğiniz gibi böyle bir oyun yapmak çok uzun sürer bizimde acelemiz olmağı için isterse 2 yıl sonra çıksın yinede umrumuzda değil yeterki güzel çıksın, bir arkadaşın dediği gibi oyunun projleri yani görüntüleri varmı elinizde yapıyorum şimdi bir tane karakter daha doğrusu 45 dakikada çok güzel bir yaratık yaptım bu etti 8 saattir bekliyorum 3D maxda bir render verdim öyle kaldı gitti deli olacağım ama az kaldı fırından çıkar çıkmaz sizlere göstereceğim. |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
İsterse 2 yıl sürsün??? Sen ne kadar sürede olacağını umuyordun bence 2 yıl size yetmez.Pek çok gruba yetmez.... |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
2 Yıl demek büyük bir ömür gibi geliyor bize Sana bir Half-life Gibi Bir oyunu 5 ayda bitirelim demiyorum yani ben codları ile birlikte yaparım sana mekanlarından tut çizimlerine kadar her şeyi 5 ayda bitirebilim oda şişirme olur ama kodları yazacak arkadaş kaç ayda bitirir bilmem ben kendi açımdan diyorum 5 ay içinde demiyorum yani 5 ay içinde oyunun hepsini ben bitirim benim demek istediğim sana bir oyunda grafikten tut çizimine kadar 5 ay içinde bitirebilirim ama biz 2 yılda çok güzel bir oyun yapacağımızı umuyoruz tabiki bu render gibi 8 saattir beklesek o ayrı mesele 256 ramla ancak bu kadar olur |
|
Başa dön |
|
|
sevdalinka
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 25 Nereden: İstanbul / Şişli
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Lion ve ekibi inşallah başarılı olursunuz . biz de memnuniyetle oynarız oyununuzu.Sen nomax a bakma çalışmaya devam , isterse bir ömür sürsün. |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 10:37 am Mesaj konusu: |
|
|
oke kardeş anladığın için saol zaten kimse bizi caydıramaz biz acemi olduğumuza rağmen en iyi şekilde oyunu yapacağımıza inanıyoruz çünkü inanmak her şeyden önce gelir ben grafik ve tasarlama konusunda kendime çok güveniyorum oyunda hata yapmam ama korktuğum tek bir şey var dil codlaması onu aramızda sadece biri biliyor oda adam öğretmen ilk defa deneyecek ondan dolayı ben ondan şüpe duyuyorum oyunda bir sürü bug olmaz inşallah görsel şölen bir yapım olacağından eminim |
|
Başa dön |
|
|
Nomax
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
cod değil arkadaşım kod. |
|
Başa dön |
|
|
lion
|
Tarih: Tue Nov 15, 2005 11:30 am Mesaj konusu: |
|
|
olabilir ha cod hada kod eğer sen anlamıyorsan o ayrı fakat oyunla ilgisi olan bir adam anladığına göre demekki sorun yok |
|
Başa dön |
|
|
|