Yazar |
2 oneri |
MrCha0s

Üyelik tarihi 13-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 12:05  
merhaba,
siteyi uzun zamandir takip ediyorum bugun kayit olmak icimden geldi benim 2 onerim var ...
1. si siteye ufakda olsa bir gelir getirebilcek bir sey www.google.com/adsense programi ile siteye zararsiz banner koyabilirsiniz ben kendi sitelerimde kullaniyorum bu programi gayet iyi getirisi var ve site ile alakali reklamlar cikartiyor. Tabi sitenin icerigi tamamen turkce belki ondan sorun cikabilir....
2. si ise benim www.rackshack.net de bi dedicated serverim var linux eger hosting yer gibi ihtiyaci olursa sitenin elimden geldigince yardimci olmak isterim...
herkese kolay gelsin...
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
RoadMaster

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 12:45  
dostum bak biz hosting arıyoruz.oyunyapimi.org olarak değil.biz kendimiz 3 kişi bi php script hazırladık.bunuda bi oyun yapım sitesinde kullanmak istiyoruz.eğer bize bi hosting sağlayabilirsen iyi olur.
unutma ben oyunyapimiorg değilim tamamen kendi yeni 2. bir türk oyun yapımı programlama sitesi kurmak istiorum.phpscriptimiz hazır sadece hosting soz konusu mysql ve php destekli host sağlıayabilirmisin ?
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
RoadMaster

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 12:46  
bu sayde çok sayıda site olunca doküman sayısı artıcak türkiyede oyun sektörü bi nebzede olsa gelişecektir
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
ferit

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 13:33  
roadmaster Php Portal hazirlamistiniz php script mi oldu ... phpnuke den daha iyiydi(?) demii..
MrCha0s rackshack.net in isminde hayir yok bana sorarsan.. /adsense den ayda kac dolar gelir elde ediyorsun ?
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
Arda

Üyelik tarihi 25-02-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 14:22  
ya bu Roadmaster nedir biri anlatabilir mi. 14 yaşında yaptığı her işi hacking/exploiting kategorisine sokup (public bir ftp serverına bağlanıp dosya indirmek gibi) hayatta ki tek amacı insanları kışkırtacak veya sinirlendirecek boş laflar atmak mı?
Ben böyle insanların 20 yaşınada gelseler 30 yaşına da adam olacaklarına inanmam...
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
MrCha0s

Üyelik tarihi 13-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 14:41  
Quote:
| MrCha0s rackshack.net in isminde hayir yok bana sorarsan.. /adsense den ayda kac dolar gelir elde ediyorsun ?
|
|
rackshack dunyadaki en buyuk datacenterlardan birine sahip ... Internet baglantilari 13 gigabit, 65.000m2 lik bi datacenter ve 18,000 serverlari var... bilmiyorum sen daha buyuk bir datacenter biliyormusun...
RackShack Datacenter
google adsense i onermemin sebebi gosterilen reklamlarin oyun yapimi ile ilgili olmasi ve rahatsiz edici reklamlar gostermemesi... yani webmaster rahatlikla tiklama alabilir bunun disinda kazanilan para gosterim ve tiklama oranina gore degisiyor gunde 1857 gosterim yapip 134 tiklama alan bir site 34.85$ kazaniyo..
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
mentat

Üyelik tarihi 15-10-2002
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 14:41  
selam,
deniz adina cevap vermek istemem. ancak ana konuya donersek, reklam vs daha once de tartislimisti. ve deniz sitenin kendisi icin buyuk bir masrafi olmadigini soylemisti. hatta ben dahil birkac kisi de, gerekirse, reklam almak yerine kendimiz siteye destek verebilecegimizi soylemistik. benim icin hala ayni durumu gecerli.
ikinci konuya gelince, dosya hosting vs icin sanirim iyi olabilir. su anki hostingin verdigi disk alani sanirim cok buyuk degil. detaylari yine deniz biliyor.
oneri icin tesekkurler..
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
Norman

Üyelik tarihi 29-07-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 15:19  
1. Mr Chaos hoşgeldin...
2. Roadmaster sen kişisel bire site açıcaksın ama bence oyunyapimi.org her ne kadar deniz adına gözükse de, o bu siteyi bir anlamada camia nın ( herkesin ) sitesi haline getirdi!
3. Bu sitede paraya pek gerek olduğunu sanmıyorm çünkü ister tasarım olsun ister grafik ya da prog. birçok üye karşlıksz yapar... ( deniz nasıl yaptı bilinmez ama herkes bu siteyi pek kurumsal değil de bir lonca gibi görüyor! )
4. Ama yine de tank savaşları ya da diğer camia dan çıkacak projeleri finanse etmek amacıyla gelir sağlanabilir birçok kişide destek olmak amacıyla tıklar...
tabii ki bunlar göreceli 
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
Norman

Üyelik tarihi 29-07-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 15:21  
gerçi $ 35.00 çok komik bir rakam...
|
|
|
Düzenle
Gönder
|
RoadMaster

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 16:46  
afedersin ama norman kişisel bi site tarzında dedim ama bu sitede yöneticiler vs vs olucak.bekle az kaldı script biitti bide hosting domain karsılarsak ii olcak
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|