Yazar |
2 oneri |
ferit

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 16:59  
bi ay 35 dolar alirisn ikince ayda 35 = 70 dolar tv3d shareware versionu 50 dolar ( 3sn logosu gozukuyo gozuksun) 20$ kar yapip lisansli bi oyun motoru alirsin iyi olur.. 
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
MrCha0s

Üyelik tarihi 13-12-2003
OFF-Line
| Yollanan 13-12-2003 at 17:03  
aldiginiz para sitenizi ziyret eden kisi ve tiklama oranina gore degisiyor 35$ i bir gundede kazanirsiniz bir haftada da veya bir ay dada.... gunde 1000 sayfa gosterimi yapsa bu site ve kullanicilar 100 click atsa bu parayi bir gunde kazanabilirsiniz...
|
|
|
Yolla
Düzenle
Gönder
|
deniz

Üyelik tarihi 14-09-2002
OFF-Line
| Yollanan 15-12-2003 at 10:01  
MrChaos:
Öncelikle hosting ile ilgili yardım teklifiniden dolayı sana teşekkür ediyorum. Evet, mentat ın da belirttiği gibi disk space ile ilgili bir problemimiz vardı.. fakat bu büyük ölçüde halloldu.. site ilk açıldığında sadec 10MB (evet on...) toplam alan ile yola çıkmıştırk.. eh sadece myql db nin 5-6 mb olduğu düşünülürse bayağı bi yer problemimiz vardı.. hatta bu yüzden ben dosyalar bölümündeki kendi eklediğim linkleri üniversite acc si üzerinden yolluyordum... berbat bir durumdu... sonra sitemize katılım arttıkça açıkçası bu siteyi devam ettirme konusunda kendime olan güvenim arttı (özellikle siz site üyelerinin destekleri, ve yeni tanıştığım birkaç çok değerli arkadaşımın verdiği destekle..)..
Sonuçta hostingi 10 mb ile 1 yıl devam ettirdikten sonra bu ikinci yılımızda 100MB seviyesine yükselttik.. bunun elbette mali bir götürüsü oluyor.. fakat hostingi aldığımız kurumun fiyatları gayet makul ve bizi (ben ve siteyi mali yönden destekleyen arkdaşım tolga) pekte yormuyor açıkçası... ileride çok daha fazla disk alanına ihtiyacımız olursa işte o zaman bu samimi tekliflerinizi değerlendirebiliriz.. yinede teşekkürler...
Reklam konusuna gelince: mentat ın da belirttiği fikirlerim hala geçerliliğini koruyor.. Bakın ileride site ile ilgili harcamalar baş edemeyeceğimiz boyutlara ulaşırsa işte o zaman her türlü yolu deneyebiliriz, fakat şimdi bn gerekli görmüyorum..
hepinize iyi günler ve yeni haftada iyi çalışmalar..
.deniz.
|
|
|
E-posta
Düzenle
Gönder
|