Yazar |
forum mesajlarini duzenlemek |
MD-C

Üyelik tarihi 26-02-2003
OFF-Line
| Yollanan 03-05-2004 at 19:04  
|
Düzenle
Gönder
|
ferit

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 03-05-2004 at 19:11  
bakın arkadaşlar kendimi mesaj atmamak için kasılıyorum burada ama bir açıklama yapayım..
istediğinizi başardınz artık bu forumlara login olmuyorum oyun yapımıylada ilgilenmiyorum.. www.turkgames.com adresine girerseniz görürsünüz...
forumlara girmediğim için Mentat'ın bu başlığı benim için açtığını düşündüm.. bu yüzden de biraz sert tepki verdim daha sonra icq dan konustuk kendisiyle.. Akyalcingames de ayni seyi yapmis neden yapmis bilmiyorum ama benim yapma nedenimi deniz'e ozel mesaj atarak bildirdim.. bu yuzdende hatamdan dolayi mentattan ozur diledim..
madem bu kadar sert konuşuyormuşum(?) insanların bu işi ciddiye almalarını istiyormuşum herkes beni antipatik buluyormuş bende bütün yazdıklarımı iyi yada kötü olarak bütün yorumlarımı silme kararı aldım. Ve artık forumlara post atmıyorum sadece okumak için geliyor bilgisinden yararlanabileceğim insanlarada özel mesaj atarak soruyorum..
ayrıca rahatsız oluyorsanız okumayın kardeşim noktalı mesajları size zorla okuyun diyen yok ilgilenmeyin mademki önemsiz birşey bende silmişim.. okumanıza gerek yok yani.. tabi çekememkten kaynaklanan bi durum varsa bunuda belirtin..
kısacası siz beni dışladınız bende sizi dışlıyorum.. lütfen şahsıma karşı başka mesaj atmayın cevap vermek zorunda kalıyorum buda hoş olmuyor.. Bir daha forumlarda adımın yazılmasını istemiyor...
Deniz: bu başlığı ve üyeliğimi silebilirsiniz...
p.s: sizin nickleriniz ve avatarlarınızda çok R A H A T S I Z E D İ Cİ rahatsiz oluyorum bir nickin arkasina saklanmanizdan.. cok sapıkçA!!! birşey..
[ Bu mesajı düzenleyen: ferit _FIL 03-05-2004 19:17 ]
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
ferit

Üyelik tarihi 17-10-2003
OFF-Line
| Yollanan 03-05-2004 at 19:27  
ben de destekliyorum duzenle tusu kalksin..
gonder tusunuda kaldirin
sayfaya gider kisimlarida kalksin
konu disi yerine konu dışı yazsın
online kullanıcılar kısmı olmasın
projeleri kaldırın
logo yu değiştirin
html kullanmada kalksın
ozel mesajlarida kapatin
yarindan itibaren sadece lamerler ve kendini artist sananlar post acabilsin...
cevap önizlemesi kalksın..
BBCode ikonları değişsin...
|
|
|
E-posta
Yolla
Düzenle
Gönder
|
MD-C

Üyelik tarihi 26-02-2003
OFF-Line
| Yollanan 03-05-2004 at 19:34  
Closed yazısı Logonun üzerine iyi gitmiş şaka şaka... Şimdi olmadı ferit! 2 yanlış bir doğru etmez! Tamam hatanı anlamışsın ve kendini düzelmek istiyorsun önemli olan da bu... İstersen yeni bir nickle kayıt ol ve yeniden başlamayı dene...
Hoş geldin DraconiaN görünmüyordun?
|
|
|
Düzenle
Gönder
|